BEUNDRER GERRARD: Zlatan Ibrahimovic mener Steven Gerrard er en fantastisk spiller, men råder ham til å bytte klubb. Foto: Reuters / Thomas Peter
BEUNDRER GERRARD: Zlatan Ibrahimovic mener Steven Gerrard er en fantastisk spiller, men råder ham til å bytte klubb. Foto: Reuters / Thomas PeterVis mer

- Gerrard burde gått til en stor, internasjonal klubb

Zlatan mener Premier League er oppskrytt.

(Dagbladet):  I kveld gjester England svenskenes nye storstue Friends Arena i Stockholm til privatlandskamp. Svenskenes kaptein, Zlatan Ibrahimovic, skrøt av gjestenes kaptein, Steven Gerrard, da han møtte pressen i går.

- Han er en fantastisk spiller, en som har vært lojal mot sin klubb og vunnet store troféer med klubben sin. Jeg tror det er en bra lagkamerat å ha. Han føles mer som en internasjonal spillere enn en engelsk spillere. Engelske spillere har et stort hjerte, de kjemper, er veldig aggressive. Gerrard oppfatter jeg som litt mer internasjonal, han har mer ferdigheter enn en vanlig spiller, sa Zlatan ifølge Expressen.

Han mener imidlertid at Gerrard burde gå til en klubb større enn Liverpool.

- Hver gang vi skal møte Steven sier treneren at vi skal se opp for ham. Han er en spiller som gjør en forskjell. Liverpool er en stor klubb, men jeg skulle gjerne sett ham i en stor internasjonal klubb. Det hadde vært bra for England, at flere spillere dro utenlands og viste hva de kan i en annen liga, sa Ibrahimovic i går, ifølge Expressen.

- Lykkelig i Liverpool Gerrard har vokst opp i Liverpool, og er en av klubbens største spillere gjennom tidene. I kveld runder han 100 landskamper for England. Han smilte da han ble fortalt om Zlatans råd i går.

- Jeg er en stor beundrer av Zlatan som spiller, men jeg vil ikke følge rådet hans. Jeg er veldig lykkelig i Liverpool og spiller allerede i en av verdens klubber, en som har vunnet Europacupen fem ganger.

TAKK, MEN NEI TAKK: Steven Gerrard takket høflig nei til Zlatans klubbråd. Foto: AFP Photo / Jonathan Nackstrand / NTB Scanpix
TAKK, MEN NEI TAKK: Steven Gerrard takket høflig nei til Zlatans klubbråd. Foto: AFP Photo / Jonathan Nackstrand / NTB Scanpix Vis mer

- Men jeg setter pris på rådet hans, svarte Gerrard da han ble konfrontert med Zlatans klubbråd i går.

- Premier League er hypet Ibrahimovic fortalte også i går at han mener Premier League er «hypet», og at de mange ikke-Engelske spillerne i ligaen har gjort at presset på det engelske landslaget større.

- Det jeg mener med hypet er at hver gang England går inn i et mesterskap så sier alle at England skal vinne. Men jeg tror ikke de har vunnet noe på land tid. Det er det jeg mener med hypet. Alle tror de er som Spania og Italia.

- Alle sier at den italienske ligaen ikke har det samme ryktet som den engelske har, men likevel kommer Italia til semifinale og finale i mesterskap. Jeg kan ikke huske sist England gjorde det, selv om de har fantastiske spillere. Det er det jeg mener med hypet. Men den (Premier League) synes i hele verden og når man spiller der vil man synes i hele verden, sier svensken.