Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard cuphelt igjen

Kapteinen tok ansvar.


(Dagbladet.no), Liverpool - Watford: Steven Gerrard ble matchvinner i kveldens ligacupsemifinale mellom Liverpool og Watford.

Etter 56 minutter banket han en retur fra Watford-keeper i mål via Neil Cox, og sikret Liverpool avansement.

Liverpool imponerte på ingen måte i en tam første omgang. Sinama skjøt over på hel volley etter 14 minutter, men  det var Watford som kom til den største sjansen før pause.

Watfords Gavin Mahon kom til to innlegg fra høyre rett etterhverandre. Det andre innlegget landet på panna til Brynjar Gunnarsson, men Jerzy Dudek reddet mesterlig.

- Watford skal ha all ære for at de kom hit og gjorde dette til en virkelig kamp, sier Steven Gerrard til Sky Sports.

Toppa Liverpool

Rafael Benitez sendte utpå det beste laget han kan stille i kveldens kamp, i motsetning til hva mange trodde på forhånd.

Ligacupen har nemlig lav status og toppklubbene bruker ofte cupen til å matche unggutta.

Desto mer skuffende for Liverpool-supporterne at Watford var så godt med på notene, men så kom kaptin Steven Gerrard og tok cupansvar - akkurat som han gjorde det mot Olympiakos i Champions League.

- Rafael Benitez sa at vi hadde undervurdert motstanderen. I annen omgang spilte vi ballen litt raskere og jobbet litt hardere, forklarte Gerrard.

Returkampen spilles om to uker, og da er det greit å ha et mål med i baggasjen.

KAPTEIN: Steven Gerrard gir det engelske uttrykket «Captain\'s goal» mening om dagen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media