Gerrard er lyskeskadd

Mister England-kamp.

UTE AV SPILL: Steven Gerrard kom inn som innbytter mot Lyn i forrige uke. I dag trakk Liverpool-kapteinen seg fra Englands landslagstropp. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX
UTE AV SPILL: Steven Gerrard kom inn som innbytter mot Lyn i forrige uke. I dag trakk Liverpool-kapteinen seg fra Englands landslagstropp. Foto: Terje Bendiksby / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Liverpool har allerede solgt Xabi Alonso, og erstatterkjøpet på midbanen Alberto Aquilani er ikke spilleklar før om opptil åtte uker.

I dag fikk Anfield-klubben en ny smell, Steven Gerrard er lyskeplaget.Ifølge The Times meldte Liverpool-kapteinen i dag forfall til Englands landskamp mot Nederland i morgen kveld. Det skjer for å ikke forverre lyskeskaden.

Mens den engelske troppen fløy til Amsterdam i dag, reiste 29-åringen hjem til Liverpool der han skal få behandling for skaden.Det er ikke kjent om Gerrard står i fare for å miste ligaåpningen mot Tottenham søndag ettermiddag.

Gerrrard er kanskje Liverpools viktigste spiller, og selv sier han til LFC Weekly Magazine at møtet med Spurs blir en tøff start på sesongen. Smtidig irriterer han seg over at de helrøde for sjette år på rad starter borte.

- Alle kamper er tøffe, det finnes ingen lette i vår ligaen. Vi satser på en start med tre seirer av tre mulige, sier Gerrard.Liverpool sliter også med skader i backrekka før avspark. Både Jamie Carragher, Martin Skrtl og Daniel Agger har alle vært til behandling i det siste, men manager Rafa Benitez har tro på at minst to av dem er friske nok til å danne midtforsvaret søndag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer