- Gerrard er tidenes Liverpool-spiller

Hylles av Carragher etter hattricket mot Napoli.

FAN: Jamier Carragher (tv) er en stor beundrer av Steven Gerrard (th), og omtaler klubbkapteinen som tidenes beste Liverpool-spiller.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY
FAN: Jamier Carragher (tv) er en stor beundrer av Steven Gerrard (th), og omtaler klubbkapteinen som tidenes beste Liverpool-spiller.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Da Steven Gerrard forlot Anfield torsdag kveld med matchballen under armen, var det i visshet om at han nok en gang egenhendig hadde reddet lagkameratene ut av en vanskelig posisjon.

Søndag vil Liverpool atter en gang snu seg mot Gerrard, og håpe klubbkapteinen er i stand til å gjenskape øyeblikk som gårsdagens hattrick mot Napoli i Europa League, når de suverene serielederene Chelsea gjester Merseyside.

Gerrards unike matchvinneregenskaper har for lengst sikret 30-åringen en evig plass i Liverpools historiebøker. Lagkamerat Jamie Carragher, som har tilbrakt mesteparten av karrieren med Gerrard foran seg på banen, mener det gjør ham til den aller største - større enn Keegan, større en Daglish, større enn Rush, for å nevne et knippe andre klubblegender.

- Stevie er et utrolig talent, og det er noe alle vet. Vi har sett ham gjøre kamper som i går gang etter gang i løpet av karrieren. Han leverer når det gjelder, og i mine øyne, gjør det ham til den beste spilleren denne klubben noen gang har hatt, og den mest inflytelsesrike spilleren i Premier League-æraen, sier Carragher til Liverpools hjemmeside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer