Gerrard får 300 millioner i Liverpool-lønn

Skrev kontrakt ut karrieren.

MÅLSCORER OG KAPTEIN: Steven Gerrard har bundet seg til Liverpool for fire nye år, selv om han fortsatt hadde to år igjen på den forrige kontrakten. Foto: AFP/PAUL ELLIS
MÅLSCORER OG KAPTEIN: Steven Gerrard har bundet seg til Liverpool for fire nye år, selv om han fortsatt hadde to år igjen på den forrige kontrakten. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Steven Gerrard skrev i går under en ny fireårskontrakt med Liverpool. Det melder en rekke britiske aviser i dag.

29-åringen blir fyrstelig belønnet for pennestrøket. Ifølge The Guardian er Liverpool-kapteinens nye lønn hele 140 000 pund per uke.

Summen tilsvarer 1,47 millioner kroner, og tilsvarer omlag 300 millioner fram til avtalen løper ut i 2013.

Da er Gerrard 33 år og har nådd tiden for å legge opp, det varslet han allerede for noen uker siden.

- Det er tvilsomt om jeg fortsetter etter det. Hvis det skjer, så vil jeg være stolt av at jeg har vært hele karrieren i samme klubb. Jeg ønsker ikke å tenke på å dra på meg en annen trøya i framtida, sa Gerrard.

Liverpool-spillerens avtale skal ha blitt avtalt allerede i april, men ble ikke underskrevet før han var tilbake på treningsfeltet Melwood etter ferie i går.Gerrard er den siste i en lang rekke med nøkkelspillere som forlenger med Liverpool. Tidligere i år har Fernando Torres, Yossi Benayoun, Dirk Kuyt and Daniel Agger fått nye kontrakter på Anfield. I tillegg fikk manager Rafa Benitez en ny avtale i vinter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer