Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steven Gerrard:

Gerrard ferdig i LA Galaxy: - Kan se tilbake på tiden min med stolthet

Bekreftet av klubben.

FERDIG I GALAXY: Steven Gerrard, her fra en kamp mot Colorado Rapids i august, er ferdig i LA Galaxy-drakta. Foto: Photo by Michael Janosz/ISI/REX/Shutterstock
FERDIG I GALAXY: Steven Gerrard, her fra en kamp mot Colorado Rapids i august, er ferdig i LA Galaxy-drakta. Foto: Photo by Michael Janosz/ISI/REX/Shutterstock Vis mer

(Dagbladet): Steven Gerrard er ferdig i LA Galaxy. Det bekrefter klubben på sin nettside, tirsdag.

Det har vært uvisst om Gerrard ville returnere til klubben og Major League Soccer (MLS) til neste sesong, men i dag bekrefter altså klubben at den tidligere Liverpool-spilleren er ferdig i klubben.

- Da jeg forlot Liverpool, kom jeg til Los Angeles med et mål om å hjelpe Galaxy med å heve enda et MLS-trofé. Jeg er selvfølgelig skuffet over å ikke ha klart det, men jeg kan se tilbake på tiden min i klubben med stolthet av hva vi har klart, sier Gerrard til LA Galaxys nettside.

Gerrard sier til MLS-klubbens nettside at han synes det har vært en utrolig opplevelse å være i LA Galaxy, og takker blant annet treneren og lagkameratene for USA-opplevelsen.

- Jeg er spent på å se denne ligaen og dette laget fortsette å vokse. Nå ser jeg fram til å bruke tid sammen med familien min mens jeg tenker på mitt neste steg i karrieren, sier Gerrard.

34 kamper, fem mål

I går skrev Dagbladet om Gerrards siste Instagram-post, som fikk Liverpool-fansen til å juble.

- Jeg kommer til å savne deg, LA, skrev Gerrard, og hintet virkelig om at tida i USA om kort tid ville være over.

Liverpool-legenden kom til klubben i juli 2015, og har scoret fem mål, har 14 assist og 34 kamper på de 18 månedene han har vært i LA Galaxy.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling