Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard fra rødt til blått

Steven Gerrard er lei nedturen i Liverpool og får det som han vil. I mai blir han Chelsea-spiller, ifølge Mail on Sunday.

Ifølge den vanligvis pålitelige London-avisa Mail on Sunday, skal Liverpool-direktør Rick Parry og Chelsea-direktør Peter Kenyon ha blitt enige om en overgangssum på 360 millioner kroner for Steven Gerrard under hemmelige møter forrige uke.

-  Jeg ville sette meg ned å vurdere framtida etter sesongslutt, sa Steven Gerrard til BBC lørdag.

Ifølge Mail on Sunday går Liverpool-kapteinen til Chelsea før 30. mai.

Krevde resultater

Allerede i sommer var den engelske landslagsstjernen nær en overgang til Chelsea og kompisene Frank Lampard og John Terry. Men han valgte altså å bli i Liverpool. Det er likevel ingen tvil om at Gerrard er svært misfornøyd med den manglende sportslige suksessen i klubben.

8. desember sa stjernespilleren følgende til klubbens egen hjemmeside:

-  Når jeg blir 35 år, vil jeg gjerne ha en stor familie, og da vil jeg også gjerne vise barna mine de medaljene jeg har vunnet i min aktive karriere.

Og fortsatte:

-  Jeg har støttet og spilt for Liverpool hele livet mitt. Derfor håper jeg klubben viser seg like sulten og ambisiøs som jeg er på å vinne noe resten av denne sesongen, sa Gerrard.

-  Han var misfornøyd

Direktør Parry var klar over Gerrards misnøye allerede i juni i fjor - før den første overgangen gikk vasken.

-  Jeg snakket med ham for tre uker siden, og det var lett å forstå at han var misfornøyd. Han var nedfor og ønsker suksess. Forhåpentlig vil avtalen med Benitez gjøre at han blir i klubben, sa Parry i et intervju 17. juni.

I intervjuet den 8. desember sa manager Rafael Benitez dette til klubbens hjemmeside:

Nedslående sesong

-  Han vil gjerne være med på å vinne noe stort. Jeg håper vi kommer til å beholde ham i klubben i mange år, sa Benitez.

Status for Liverpool er i så måte nedslående: Femteplass og 24 poeng bak Chelsea i Premier League. Utslått av FA-cupen mot Burnley. Sleit for å komme videre fra gruppespillet i Champions League. Liverpool møter Bayer Leverkusen i 8-delsfinalen 22. februar, men de færreste tror klubben har kapasitet til å vinne turneringen.

Den eneste sjansen Steven Gerrard har til å vinne noe denne sesongen, er ligacupfinalen mot nettopp Chelsea på Millennium Stadium i Cardiff 27. februar.

Avviser avtale

Men: Liverpool-direktør Rick Parry avviste i går millionovergangen på det sterkeste.

-  Jeg har ikke møtt Peter Kenyon, og jeg har heller ikke gått med på en overgangsavtale for Steven Gerrard, sier Parry til Liverpoolfc.tv.

Peter Kenyon var tyst i går. Men denne uttalelsen i slutten av juni i fjor sier alt om interessen:

-  Gerrard er en av de aller beste midtbanespillerne, og hvis det er mulig å signere ham er vi ekstremt interessert i det, sa Chelseas Kenyon til klubbens TV-kanal.

VIL SPILLE PÅ ET VINNERLAG: Liverpool-kaptein Steven Gerrard har lenge signalisert at han kan komme til å forlate Anfield. - Jeg vurderer framtida etter sesongslutt, sier Steven Gerrard.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media