FORTVILET: Luis Suarez tangerte målrekorden til Cristiano Ronaldo og Alan Shearer med sitt 31. mål for sesongen. Men etter at Liverpool sløste bort 3-0-ledelsen, gikk han gråtende av banen. Kaptein Steven Gerrard måtte jage vekk nærgående kameramenn. Foto: Arian Dennis, AFP / NTB Scanpix
FORTVILET: Luis Suarez tangerte målrekorden til Cristiano Ronaldo og Alan Shearer med sitt 31. mål for sesongen. Men etter at Liverpool sløste bort 3-0-ledelsen, gikk han gråtende av banen. Kaptein Steven Gerrard måtte jage vekk nærgående kameramenn. Foto: Arian Dennis, AFP / NTB ScanpixVis mer

Gerrard fulgte hulkende Suarez av banen etter kollaps

Liverpool surret bort tremålsledelse.

(Dagbladet): Crystal Palace - Liverpool 3-3.

Liverpool rotet bort en tremålsledelse i sluttminuttene i kveld.

Fortvilede Liverpool-spillere forlot banen vel vitende om at det trolig var gullet som glapp. Mest utrøstelig av dem alle, var sesongens store spiller i Premier League, Luis Suarez.

Han scoret 3-0-målet for Liverpool, og tangerte med det Cristiano Ronaldos og Alan Shearers scoringsrekord på 31 mål i en 38 kampers Premier League-sesong. Men rekorden var ingen trøst for Suarez.

På vei av banen gjemte han hodet i drakta som en skilpadde, og ble nytteløst forsøkt trøstet av kaptein Steven Gerrard. TV-kameramannen fulgte duoen så tett at Gerrard måtte gestikulere kraftig for å bli kvitt ham.

Også manager Brendan Rodgers var oppgitt etter at to av tre poeng glapp.

- Det er selvsagt veldig frustrerende. I 75 minutter var vi strålende. Vi scoret tre mål, vi skapte mange sjanser. Så slapp vi inn med tolv minutter igjen, og vi må avslutte kampen bedre enn det. Du kan ikke komme hit mot et veldig godt lag, være en trussel som vi var, og så forsvare deg som vi gjorde. Det er rett og slett kriminelt, sier han ifølge BBC.

Ledet med tre En Liverpool-seier i kveld ville satt et massivt press på Manchester City før de spiller sin hengekamp mot Aston Villa i midtuka.

Det så det også ut til å bli da Liverpool ledet komfortabelt 3-0 på bortebane med snaut tolv minutter igjen av ordinær tid. Så raknet det fullstendig. Palace scoret tre ganger og sikret uavgjort på Selhurst Park.

Joe Allen nikket Liverpool i ledelsen etter en corner fra Steven Gerrard i kampens 18. minutt. Åtte minutter etter pause doblet Daniel Sturridge ledelsen.

Bare et par minutter seinere var Luis Suarez litt heldig da han fikk med seg en ball som spratt i beina på en forsvarer, spilte vegg med Sturridge og satte ballen mellom beina på Julián Speroni i Palace-målet.

Trippelglipp Men da alt så ut til å være avgjort, reduserte plutselig Palace på et langskudd. Damien Delaney banket til, og ballen skiftet retning på en forsvarer og utmanøvrerte Simon Mignolet.

Innbytter Dwight sørget for 2-3 og 3-3-målene.

Liverpool har ett poeng mer enn City, men én kamp mindre igjen å spille. City spiller hjemme mot Aston Villa på onsdag, og hjemme mot West Ham på søndag. Liverpool møter Newcastle hjemme på søndag.

STARTEN PÅ SLUTTEN: Crystal Palace-spiller Damien Delaney skyter via Glen Johnson og langskuddet utmanøvrerer Simon Mignolet i Liverpool-målet. Palace reduserte dermed til 1-3 med drøyt ti minutter igjen å spille. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB Scanpix
STARTEN PÅ SLUTTEN: Crystal Palace-spiller Damien Delaney skyter via Glen Johnson og langskuddet utmanøvrerer Simon Mignolet i Liverpool-målet. Palace reduserte dermed til 1-3 med drøyt ti minutter igjen å spille. Foto: Dylan Martinez, Reuters / NTB Scanpix Vis mer