- Gerrard ga bort straffesparket

Nå krever Benitez at stjernene tar mer ansvar.

KREVER MER AV DE RUTINERTE: Jamie Carragher, Fernando Torres og kaptein Steven Gerrard er nok blant dem Rafa Benitez sikter til når han sier han forventer mer av de erfarne spillerne. I går ble det 1-3 for Aston Villa. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples
KREVER MER AV DE RUTINERTE: Jamie Carragher, Fernando Torres og kaptein Steven Gerrard er nok blant dem Rafa Benitez sikter til når han sier han forventer mer av de erfarne spillerne. I går ble det 1-3 for Aston Villa. Foto: SCANPIX/REUTERS/Darren Staples Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Liverpool - Aston Villa 1-3.

En frustrert Rafa Benitez tar et oppgjør med de rutinerte spillerne etter tre poeng på tre kamper i den begynnende Premier League-sesongen.

Gårsdagens sviende nederlag for Aston Villa var Liverpools første på Anfield siden desember 2007, og manageren mener de store navnene sviktet ham.

- Hvis du ser på målene vi slapp inn, var det første en feil (Lucas Leivas selvmål), mens det andre kom på overtid av første omgang. Så scoret vi, men ga bort et straffespark i et avgjørende øyeblikk. Vi gjorde for mange feil i avgjørende øyeblikk, og straffesparket var klart, sier Benitez ifølge The Times.

Peker ut stjerneneSpanjolen vil ikke gi Lucas skylda til tross for selvmålet. I stedet peker han også ut kaptein Steven Gerrard, som i tillegg til å være uvanlig svak i pasningsspillet, var mannen som klippet ned Nigel Reo-Coker og ga bort en unødvendig straffe.

- Det var ikke bare Lucas, det er ikke rettferdig. Gerrard ga bort straffen. Det var for mange folk involvert. Dersom du ønsker å analysere feilene til hver spiller, må du analysere flere aspekter ved kampen, sier Rafa Benitez.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer