Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard gir seg etter VM

Det mener Liverpool-sjefen.

BARE LIVERPOOL: Liverpool-manager Brendan Rodgers (t.h) ser for seg at 33-årige Steven Gerrard velger å spille bare for klubblaget fra og med neste sommer. Foto: REUTERS/Chaiwat Subprasom (THAILAND - Tags: SPORT SOCCER)
BARE LIVERPOOL: Liverpool-manager Brendan Rodgers (t.h) ser for seg at 33-årige Steven Gerrard velger å spille bare for klubblaget fra og med neste sommer. Foto: REUTERS/Chaiwat Subprasom (THAILAND - Tags: SPORT SOCCER) Vis mer

Steven Gerrard er trolig inne i sitt siste år som engelsk landslagsspiller, ifølge Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Flere britiske medier siterte fredag Rodgers' uttalelser om at det er sannsynlig at Liverpool- og England-kapteinen satser utelukkende på klubblaget etter neste sommers fotball-VM.

- Jeg tror det er noe han vil vurdere og se på, sier Rodgers ifølge Sky Sports.

Gerrard fikk landslagsdebuten i 2000 og har nå 107 kamper for «Three Lions». Midtbanemannen har rukket å bli 33 år.

- Når du reiser til VM i Brasil som 34-åring, har du kanskje ikke mange flere mesterskap i deg. Svært få spillere har det. Jeg kan komme på (Javier) Zanetti og (Paolo) Maldini som har gjort det, men det er sjelden.

- Steven ser trolig på dette som sitt siste landslagsår og at alt vil være over etter VM, utdyper Liverpool-manageren.

Mange kamper Gerrard er med i England-troppen som møter Chile og Tyskland på Wembley de kommende ukene. Rodgers er likevel ikke bekymret for at midtbaneveteranen skal bli utslitt.

- Om han faktisk spiller de to landskampene er en annen sak. Han og Roy (Hodgson, landslagssjef) har et godt forhold, og jeg er sikker på at dersom han trenger en pust i bakken, vil han få det, sier han.

Om Gerrard får spilletid i begge de kommende England-kampene vil han passere Bobby Moore i antall landskamper. Da vil bare Peter Shilton og David Beckham være over Liverpool-spilleren på adelskalenderen. (©NTB)