Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard heier på Arsenal i kveld

- Jeg sender tekstmeldinger til Henry.

(Dagbladet.no): Liverpool-kaptein Steven Gerrard avslører at han holder med Arsenal mot Barcelona i kveldens Champions League-finalen.

Det er ett år siden Gerrard selv mottok det gjeve troféet i Istanbul. Da hadde han full støtte fra Arsenal-kaptein Thierry Henry.

- Så snart Arsenal var slått ut, ønsket han at Liverpool skulle vinne. Han sendte tekstmeldinger og ringte før og etter kampene, ønsket oss lykke til og gratulerte oss når vi vant, forteller Gerrard til Sky Sports.

Gerrard husker fortsatt at han fikk en SMS fra Henry rett etter finalen der han uttrykte glede på Liverpools vegne.

- Nå er det omvendt. Jeg har sendt tekstmeldinger og ringt og ønsket ham det beste. Jeg håper de følger opp og vinner. Jeg vil at de skal ta med seg troféet hjem til England, sier Gerrard.

• Dagbladet.no følger finalen på Stade de France direkte fra klokka 20.45

• Din mening: Hvem holder du med i kveld?

STØTTET LIVERPOOL: Arsenal-kaptein Thierry Henry sendte lykkeønskninger og gratulasjoner til Steven Gerrard da Liverpool var det eneste gjenværende engelske laget i Champions League i fjor. Foto: Reuters/Scanpix
STØTTET LIVERPOOL: Arsenal-kaptein Thierry Henry sendte lykkeønskninger og gratulasjoner til Steven Gerrard da Liverpool var det eneste gjenværende engelske laget i Champions League i fjor. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer
Gerrard heier på Arsenal i kveld
HEIA GUNNERS! Nå er det Gerrards tur til å støtte Arsenal via telefon.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling