Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard innrømmer at United er for sterke

Liverpool trenger tre-fire nye stjerner.

PÅ VEI TIL MADRID: Kl. 15 i gikk Steven Gerrard og Liverpool-spillerne ombord på toget, med kurs for Madrid. Dersom flytrafikken åpnes utover ettermiddagen vil laget fly fra London, ellers blir det tog og buss via Frankrike og til Spania. Foto: REUTERS/Phil Noble
PÅ VEI TIL MADRID: Kl. 15 i gikk Steven Gerrard og Liverpool-spillerne ombord på toget, med kurs for Madrid. Dersom flytrafikken åpnes utover ettermiddagen vil laget fly fra London, ellers blir det tog og buss via Frankrike og til Spania. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet): Steven Gerrard er helrød. 29-åringen er flasket opp i Liverpools junioravdeling og har spilt for A-laget i 12 år.

Nå krever Liverpool-kapteinen forsterkninger til laget, for at klubben skal kunne hevde seg i Premier League.

- Det er lag som har vokst voldsomt de siste årene, som Chelsea. I tillegg har Manchester United vært for sterke for oss i mange år. Vi var nær ved å sla dem forrige sesong, men det ble for vanskelig å nedkjempe et så kraftfullt lag, sier Gerrard til Daily Mail.

Krever kvalitet
Liverpool har fortsatt et troféhåp, de møter Atletico Madrid i semifinalen i Europa League torsdag. Men i ligaen er Anfield-klubben akterutseilt, på sjetteplass, 18 poeng bak ligaleder Chelsea.

Tidligere har også superspiss Fernando Torres, nå kneskadd, bedt klubben handle stort.

- Alle vet at vi må lære av denne sesongen. Noen spillere sier at vi trenger en bedre stall, og nøkkelen er å ha bedre spillere slik at vi kan forbedre oss. Jeg tror ikke på dyptgående endringer eller en revolusjon. Tre eller fire kvalitetsspillere bør være nok, men heller kvalitet enn kvantitet, sier Gerrard til den britiske avisa.

United kan fortsatt vinne ligaen, dersom Chelsea snubler på nytt.

Med et fjerde seriemesterskap på rad passerer Alex Fergusons klubb erkerivalene, med 19 mot 18 ligagull. På toppen av det hele kom Liverpools siste seier i 1990, United har notert 11 ligatriumfer siden det.

- Vi har ikke vunnet ligaen på veldig lenge, og publikum krever det. De vil at vi skal vinne den mer enn noe annet. Vi må fortsette å kjempe, og forhåpentligvis tar vi fjerdeplassen. Så kan vi satse for fullt neste sesong, sier Gerrard.

Skulle ta en dobbel
Gerrard røper at Liverpool startet sesongen med håp om både ligatittel og Champions League-triumf. Nå ser han på Europa League som en fin trøstepremie.

- Det er det eneste trofeet vi kan kjempe for, og det vil vi vinne, sier Gerrard.

FOR GODE: Gerrard kommer med en sjelden innrømmelse om United i dag. Foto: AFP/PAUL ELLIS
FOR GODE: Gerrard kommer med en sjelden innrømmelse om United i dag. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!