MOT COMEBACK: Klubbkaptein Steven Gerrard kan være tilbake i aksjon for Liverpool allerede i romjula.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABY
MOT COMEBACK: Klubbkaptein Steven Gerrard kan være tilbake i aksjon for Liverpool allerede i romjula.Foto: SCANPIX/EPA/LINDSEY PARNABYVis mer

Gerrard kan gjøre comeback i romjula

- Alt han har gjort så langt har gått veldig fint, sier Dalglish.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard nærmer seg comeback etter et lengre skadeavbrekk. Han kan bli spilleklar til kampen mot tabelljumbo Blackburn 2. juledag.

Gerrard har ikke vært på banen for Liverpool siden 1-1-kampen mot Norwich på Anfield 22. oktober. En infeksjon i ankelen har før til et to måneder langt avbrekk, men nå er nøkkelspilleren tilbake i full trening.

- Han er i trening. Som vi har sagt før kommer vi til å følge framskrittene hans og sørge for at vi gjør de rette tingene. Alt han har gjort så langt har gått veldig fint. Han har trent godt, men om det betyr at han er klar eller ikke får vi se, sa Liverpool-manager Kenny Dalglish.

Kriserammede Blackburn og manager Steve Kean kan på sin side få tilbake forsvarsspiller Gaël Givet i neste uke. Franskmannen har vært gjennom en mindre hjerteoperasjon.

- Han har vært gjennom en vellykket hjerteoperasjon og er tilbake i løpet av en uke, sa hardt pressede Kean på en pressekonferanse.

Rovers har bare samlet 10 poeng på de første 17 kampene i engelsk eliteserie.

(NTB)