Gerrard klar til kamp

Returnerte fra skade i tide til kveldens ligacuprunde.

Følg kveldens ligacupkamper her!

(Dagbladet.no): Når Liverpool i kveld besøker Crystal Palace på Selhurst Park, skjer det med kaptein Steven Gerrard på banen for første gang siden han ble skadet i landskampen mot Østerrike den 8. oktober.


Nå er han nemlig spilleklar igjen, og manager Rafael Benítez nøler ikke med å bruke stjernespilleren sin.

Gerrard er ellers ikke den eneste førstelagsspilleren som er i aksjon for forrige sesongs tapende finalist. I motsetning til i fjor, da mange unggutter fikk sjansen i Ligacupen, består dagens Liverpool-lag stort sett av erfarne spillere.

- Vi ønsker å vinne i alle turneringer og vil stille med et sterkt lag mot Crystal Palace. Vi spilte noen dårlige bortekamper forrige sesong, blant annet mot Palace, sier Benítez til Liverpool Echo.

Da tapte merseysiderne bortekampen i Premier League med 1-0 i London, men også dagens hjemmelag har noe å hevne: Da lagene sist møttes i Ligacupen, i semifinalen i 2001, gikk Liverpool videre til finalen med seier 6-2 sammenlagt.

Til sammen åtte Premier League-lag skal i aksjon under kveldens 3. runde-kamper: Fulham, West Bromwich, Sunderland, Arsenal, Wigan, Aston Villa, Blackburn og Liverpool.

Følg kveldens ligacupkamper her!

DUELL: Clinton Morrison (t.v.) og Steven Gerrard kjemper om ballen under ligacupmøtet mellom Liverpool og Crystal Palace i 2001. I kveld kan londonlaget hevne tapet.