Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard-kone vil stoppe rykteflommen

Snakker til eget ukeblad.

SAMMEN PÅ KAMP: Ekteparet Gerrard så møtet mellom Liverpool og Manchester United fra tribunen i oktober. I dag går fotballfruen ut mot ryktene om henne og Liverpool-kapteinen. Foto: AFP/PAUL ELLIS
SAMMEN PÅ KAMP: Ekteparet Gerrard så møtet mellom Liverpool og Manchester United fra tribunen i oktober. I dag går fotballfruen ut mot ryktene om henne og Liverpool-kapteinen. Foto: AFP/PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Ryktene har gått på twitter og de fleste britiske supporterfora. Ifølge Liverpool Echo har spekulasjonene surret i snart tre uker.

Ingrediensene er Liverpool-kaptein Steven Gerrard, hans kone Alex, samt påstander om ekteparets oppførsel på hver sin kant.

Snakket på nettet var så ellevillt at The Times tok et oppgjør med det i en blogg mandag. 

Nå går Alex Gerrard selv ut og snakker om ryktene. Det gjør hun til OK! Magazine, som allerede har hyret henne inn som motespaltist.

- Jeg ønsker å fortelle sannheten. Vi har aldri vært lykkeligere, sier 27-åringen til ukebladet.

- Masse rykter i Liverpool
Hun bekrefter at hun har blitt informert om sladderet om seg selv og Liverpool-ektemannen, men at hun ikke plages av det.

- Det har vært masse rykter i Liverpool om at jeg og Steven skal skilles, at han har flyttet på hotell og latterlige ting som det. Dette dukker alltid opp med noen års mellomrom, sier fotballfruen.

Fru Gerrard er blitt omtalt som Storbritannia største WAG, hun var blant fruene som skapte oppstandelse på besøk under Fotball-VM i Tyskland for snart fire år siden.

Hun beskriver 29-årige Gerard som «den perfekte ektemann».

Hun gir eksempler på hvor hengiven Gerrard, ved å fortellle at fotballspilleren gjerne lager små middager hjemme. Han tar seg til og med av ungene de morgenene hun har vært seint i seng etter fest.

MOTEEKSPERT: Alex Gerrard viste fram klær under MTV-gallaen i Liverpool i 2008. Foto: AP/Joel Ryan
MOTEEKSPERT: Alex Gerrard viste fram klær under MTV-gallaen i Liverpool i 2008. Foto: AP/Joel Ryan Vis mer

- Det er blitt tatt masse bilder av oss ute nylig, og det tror jeg ikke hadde skjedd dersom det var slutt mellom oss, sier fotballkonen til OK!.

Maksimal uttelling
Liverpool-kaptein Gerrard snakker ikke om sitt privatliv i pressen, det går bare i fotballfraser.

I sesonginnspurten kjemper laget for en plass i Europa League-finalen. Da må Atletico Madrid slås på Anfield torsdag, etter 0-1 i Spania.

Samtidig har verken Gerrarrd eller manager Rafa Benitez gitt opp 4. plassen i ligaen.

- Vi har noen kamper igjen og går for maksimal uttelling. Det kan sende oss til Champions League via kjøkkenveien, sier Gerrard.

PÅ KAMP: Alex Gerrard var på tribunen da Liverpool møtte Fiorentina i Champions League i november. Foto: EPA/NICK WILKINSON
PÅ KAMP: Alex Gerrard var på tribunen da Liverpool møtte Fiorentina i Champions League i november. Foto: EPA/NICK WILKINSON Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!