Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard kritiserer dommer som «trodde» Suarez var i offside

Mener en dommer må være sikker.

SINT: Liverpools Steven Gerrard argumenterer med dommer Andre Marriner etter at Liverpool ble snytt for scoring mot Everton. Foto:  EPA/PETER POWELL
SINT: Liverpools Steven Gerrard argumenterer med dommer Andre Marriner etter at Liverpool ble snytt for scoring mot Everton. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer

Liverpool-kaptein Steven Gerrard kritiserer dommer Andre Marriner og hans assistenter etter at Liverpool fikk en scoring feilaktig annullert mot Everton søndag.

Gerrard er svært kritisk til dommer Marriners opptreden i kampen. Liverpool-kapteinen hevder Marriner aldri var sikker på avgjørelsen som ble gjort da Luis Suárez fikk en scoring annullert for offside på overtid.

- Jeg spurte dommeren om det var offside, og han svarte at han trodde det. Hvis alle dommeravgjørelser baseres på noe man tror, er vi virkelig i trøbbel, sier Liverpool-kapteinen ifølge Sky Sports.

- Fikk panikk Også tidligere Manchester United-spiller Gary Neville uttaler seg kritisk om linjemannens avgjørelse.

- Alle kan se at Suarez ikke er i offside. Linjemannen står godt plassert, men bestemmer seg for å vinke etter at Everton-spillerne klager. Jeg tror han fikk panikk, sier Neville.

Han nå er ansatt som ekspert i Sky Sports.

Men det var ikke kun i oppgjøret mellom Liverpool og Everton at dommeravgjørelser havnet i sentrum. For Fernando Torres' røde kort for Chelsea i storkampen mot Manchester United er omdiskutert. Men United-sjef Alex Ferguson mener kampens karakter ble endret allerede da Branislav Ivanovic ble utvist.

- Det ble avgjort da han ble utvist. Det var helt klart vendepunktet. Da satte vi inn Hernandez, som til slutt viste seg å bli forskjellen, sier han.

(NTB)