Gerrard misunner United

Liverpools Steven Gerrard er sjalu på rivalene som kommer til Anfield på søndag. Les siste nytt om lagene!

 • Siste nytt om lagene i Premier League!

  Liverpool og Englands midtbanemotor innrømmer at det gjør vondt å se Manchester United i storkampene i Europa.

  - Jeg føler rett og slett sjalusi når jeg sitter og ser Champions League-fotball på TV, sier han til nyhetsbyrået PA.

  Selv om Liverpool spiller Uefa-cup, er dette en mager trøst for 23-åringen.

  - Spesielt etter å ha spilt Champions League i to sesonger. Det er stedet å være, selvsagt. Jeg ønsker å være der for min egen del. Det er en så fantastisk turnering at du bare ønsker å spille i den. Det er grusomt å måtte sitte hjemme og se på.

  - Blir i Liverpool


  Likevel er det ikke aktuelt for Gerrard og søke til andre klubber for å nå opp på det aller gjeveste nivået. Han er tett på å signere for nye fem år på Anfield.

  - Det er snakk om uker heller enn måneder nå før jeg har en ny kontrakt. Samtalene er på et avansert nivå, og det er bare et spørsmål om å få satt sammen kontrakten. Jeg gleder meg til å undertegne den, og jeg blir i Liverpool.

  Kan ta «en Beckham»


  Samtidig utelukker ikke Gerrard kategorisk et klubbskifte en gang i framtida.

  - Akkurat nå er jeg ikke helt sikker på om å flytte utenlands er noe jeg har lyst til å gjøre. Det som er sikkert, er at min nærmeste framtid ligger i Liverpool. Jeg føler at jeg har mer å vinne i Liverpool. Men om du hadde spurt David Beckham da han var 23, ville han sikkert sagt at han ikke skulle bort noengang. Han ville sagt at han skulle være i Manchester United resten av livet.

  (Dagbladet.no)

MISUNNELIG: Mens United koser seg i Champions League, plasket Steven Gerrard rundt i søla mot Steaua Bucuresti i Uefa-cupen i går.