- Gerrard og Beckham i treningskrangel

For lange baller.

(Dagbladet.no): David Beckham er England-kaptein, men må finne seg i kritikk fra Liverpool-stjernen Steven Gerrard.

Ifølge The Sun fikk Real Madrids høyrekant klar beskjed før møtet med Sverige: Ikke for mange langpasninger i de neste VM-kampene.

Opptrinnet skjedde på trening, og Beckham ga seg ikke uten diskusjon. Foran resten av spillere kranglet spillerne om taktikken, og Gerrard etterlyste mer spill gjennom sentral midtbane.

Sven-Göran Eriksson og Englands trenerteam bryr seg ikke om den heftige diskusjonen, det regnes bare som normalt i et langt mesterskap.

Også hjemme i Storbritannia sliter Beckham med populariteten. Mange vil heller se Spurs\' driblefantom Aaron Lennon på høyresida av midtbanen. Det på tross av at Beckham sto bak målet mot Paraguay, og la innlegget som førte til det første målet mot Trinidad og Tobago.

- Et Aaron ute etter plassen min? Ja, det er alltid spillere på vei opp som vil inn. Det er bare sunt, sier Beckham til Sky Sports.

BALLKRANGEL: Steven Gerrard skal ha blitt lei av David Beckhams langballer, blant annet mot Trinidad og Tobago. Foto: Scanpix/Ap
BALLKRANGEL: Steven Gerrard skal ha blitt lei av David Beckhams langballer, blant annet mot Trinidad og Tobago. Foto: Scanpix/Ap Vis mer