Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard og Owen utelatt fra landslaget

Darren Bent og Tom Huddlestone er inne.

UTE MED SKADE: Liverpools Steven Gerrard. Foto: REUTERS/Phil Noble/Scanpix
UTE MED SKADE: Liverpools Steven Gerrard. Foto: REUTERS/Phil Noble/Scanpix Vis mer

||| Liverpools kaptein Steven Gerrard er ikke med i den engelske troppen før møtet med Brasil i Doha lørdag.


Gerrard har slitt med en lyskeskade en stund og blir hjemme for i hvile. Liverpools kaptein vil trolig spille deler av mandagens kamp mot Birmingham, men manager Rafael Benítez skal være veldig tilfreds med at landslagssjef Fabio Capello sparer Gerrard for reisen til Qatar.

Til tross for skader på Emile Heskey og Carlton Cole, er det fortsatt ikke plass til Michael Owen i Capellos tropp. Sunderlands Darren Bent blir foretrukket i stedet.

Tom Huddlestone (Tottenham) kan få sin internasjonale seniordebut dersom han får spilletid.

David Beckham er tatt ut, men dersom Los Angeles Galaxy går videre i MLS-sluttspillet, er ikke veteranen disponibel.

Real Madrids Ronaldo er samtidig tatt ut til den portugisiske troppen som skal spille play off-kamper om en VM-plass mot Bosnia — til tross for at han er skadd.Kampene spilles 14. og 18. november i Lisboa og Zenica.

Klubblaget hans er mindre fornøyd med uttaket, og hevder det vil ta minst to uker før stjernespilleren er kampklar etter ankelskaden. Han har vært skadd siden mesterligakampen mot Marseille i slutten av september. Portugal-trener Carlos Queiroz sier landslagets lege skal avgjøre om Ronaldo skal spille eller om han skal bidra fra benken. 

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media