Gerrard om at han ble i Liverpool: - Det kan være noe jeg kommer til å angre på

Kunne gått til Real Madrid.

KLAR: Steven Gerrard er klar før morgendagens møte med Real Madrid. Her snakker han med pressen på dagens pressekonferanse. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
KLAR: Steven Gerrard er klar før morgendagens møte med Real Madrid. Her snakker han med pressen på dagens pressekonferanse. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I morgen tar Liverpool imot tittelforsvarer Real Madrid i gruppespillet i Champions League.

I den anledning holdt Steven Gerrard og Brendan Rodgers pressekonferanse i ettermiddag, og av de spanske journalistene til stede fikk Liverpools kaptein spørsmål om han angrer på at han ikke gikk til Real Madrid da han hadde muligheten tidligere i karrieren.

- Jeg har hatt noen muligheter i løpet av karrieren til å gå til Real Madrid. Det kan være noe jeg kommer til å angre på senere - at jeg ikke utfordret seg. Men jeg tror jeg hadde angret mer om jeg forlot klubben jeg elsker. Jeg er en stor fan av Real Madrid, men Liverpool kommer alltid til å være klubben i mitt hjerte, sier Gerrard.

Ronaldo-skryt Gerrard fikk også spørsmål om hva han synes om Cristiano Ronaldo nå, kontra da han spilte i Manchester United.

- Da han spilte for United var det tegn der på at han var en verdensklassespiller, men nå har han tatt det til et helt annet nivå. Han er verdens beste, og han har blitt bedre for hvert år som har gått, sier Liverpool-kapteinen.

Likevel vil ikke Gerrard legge for mye vekt på portugiseren foran morgendagens storkamp. Det kan fort straffe seg, for spanjolene har flere strenger å spille på.

- Vi kan ikke bare fokusere på ham. De har mange gode spillere, og er et godt lag. Men jeg velger å fokusere på mine lagkamerater. Vi skal gjøre det vanskelig for dem.

- Kan sjokkere Men uansett hva folk måtte mene, tro og tenke - Real Madrid er store favoritter i morgen. Det er også Gerrard klar over, men han understreker likevel at det fort kan komme en overraskelse.

- Jeg tror ikke det er mange lag Real Madrid bekymrer seg for å møte, men vi blir stadig bedre. Dette er nesten som en bonuskamp for oss å regne. Jeg tror vi kan overraske og sjokkere noen folk i morgen kveld.

Avspark på Anfield er klokka 20.45.