SKADET PENIS: Det var under denne kampen med Bournemouth og Lewis Grabban at Steven Gerrard opplevde den spesielle situasjonen. Foto: NTB Scanpix
SKADET PENIS: Det var under denne kampen med Bournemouth og Lewis Grabban at Steven Gerrard opplevde den spesielle situasjonen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Gerrard opplevde bisarr penisskade under kamp: - Gutta lo så de grein

Måtte sy fire sting.

(Dagbladet): Steven Gerrard gir engelske Daily Mails lesere et innblikk i selvbiografien «Steven Gerrard - My Story» i disse dager. Der beskriver den tidligere Liverpool-kapteinen en veldig spesiell situasjon på fotballbanen.

Det var under en FA-cup-kamp mot Bournemouth i 2014 at Gerrard hadde en blodig opplevelse på fotballbanen.

«Jeg forsøkte å ta igjen vingen deres for å blokkere et innlegg, men kjente en svie i mine edle deler. Jeg tenkte 'shit - det kjennes ikke bra ut!' Det svei som f***», skriver Gerrard.

Såret var midt på og så ikke bra ut. Det var masse blod. Gerrard måtte sy fire sting etter hendelsen. Men lagkameratene i Liverpool syntes ikke synd på sin kaptein.

«Gutta lo så de grein. Du kan bare se for deg vitsene om sting og størrelse og mine fremtidige prestasjoner på soverommet. Jeg smilte, men kunne fint ha gått i strupen på alle sammen», skriver Gerrard.

Sammen med doktoren forsøkte Gerrard å finne en plass i garderoben hvor han ikke trengte å vise fram skrittet for alle og enhver. Men fysiorommet til hjemmelaget var opptatt, så legen ba Gerrard om å dra ned shortsen i garderoben - foran en gruppe mennesker som hadde kommet for å hilse på spilleren.

«Det var kke snakk om at jeg skulle ta fram penisen foran et publikum», skriver Gerrard.

Etter en kort inspeksjon ble han bandasjert og beskyttet for mulige infeksjoner. Allerede i neste kamp mot Everton var han tilbake på banen.