Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard røper hvor han reiser etter sesongen

I Liverpool-intervju.

TIL USA: Steven Gerrard skal ifølge et intervju med Liverpools hjemmeside bekrefte at han reiser til USA etter sesongen. Foto: EPA/PETER POWELL
TIL USA: Steven Gerrard skal ifølge et intervju med Liverpools hjemmeside bekrefte at han reiser til USA etter sesongen. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer

(Dagbladet): Liverpool-profilen Steven Gerrard bekrefter i et intervju med klubbens egen hjemmeside at han reiser til USA for å fortsette fotballkarrieren i sommer.

Det melder Liverpools offisielle Twitter-konto.

Nylig bekreftet klubben at kapteinen forlater Premier League etter denne sesongen - og det ble raskt spekulert i at et opphold i den amerikanske proffserien var mest sannsynlig.

Liverpool skriver i ettermiddag at Gerrard selv bekrefter dette i et intervju som vises senere lørdag.

Dermed følger Gerrard i fotsporene til flere av verdens største fotballprofiler som har valgt å avslutte karrieren i USA. Blant annet David Beckham spilte flere sesonger i LA Galaxy - og Los Angeles-klubben nevnes som en mulig kandidat til å sikre seg Gerrards underskrift.

Ifølge Daily Mail lekte også spanske Real Sociedad og manager David Moyes med tanken på å friste Gerrard til Nord-Spania.

- Gerrard har hatt en fantastisk karriere i England og vil bli vanskelig å erstatte. Hvis han noen gang vil komme til Spania, så vet han at han bare kan ringe meg, sier Moyes ifølge den britiske avisa.

Intervjuet med Gerrard vil bli vist på Liverpool TV klokka 18 norsk tid.