Gerrard sa unnskyld

Liverpools Steven Gerrard har bedt om unnskyldning for en grufull takling mot Evertons Gary Naysmith under gårsdagens Liverpool-derby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bare to minutter gjensto av 0-0-kampen da den unge landslagsspilleren gikk inn i Everton-spilleren med alle knottene, og uten sjanse til å nå ballen.

- Jeg ønsker å be om unnskyld for taklingen, sier Gerrard ifølge Liverpools offisielle nettsider etter kampen.

Allerede i kveld varslet Liverpool-manager Gérard Houllier at Gerrard kan vente seg en bot fra klubben. Trolig vil også Englands fotballforbund reagere.

- Jeg gikk inn med begge beina og med synlige knotter, men jeg forsøkte å trekke meg fra taklingen. Jeg ville ikke med vilje skade ham, og jeg ba spilleren om unnskyldning etter kampen. Han aksepterte unnskyldningen, og jeg har også forklart de andre Everton-spillere at jeg ikke hadde noen planer om å skade ham, la Gerrard til.

(NTB-AFP)

HÅNDGEMENG: Danny Murphy (t.v.) og Wayne Rooney (t.h.) hindrer Kevin Campbell og Steven Gerrard i å fly på hverandre etter at Gerrard overfalt Gary Naysmith.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer