Gerrard scoret tre

Liverpool banket Total Network Solutions.

(Dagbladet.no): Anført av en svært god John Arne Riise og en kaptein i scoringshumør, hadde Liverpool få problemer med å slo de walisiske seriemestrene Total Network Solutions i den første av to kamper i den første kvalifiseringsrunden til Champions League.

Steven Gerrard scoret alle tre målene og TNS var ikke i nærheten av å få en redusering. Dermed har de regjerende CL-mestrene et godt utgangspunkt foran returmøtet i Wales.

John Arne Riise var med på nesten samtlige Liverpool-angrep, og var en av hjemmelagets beste spillere. Klubbens nye kantspiller, Boudewijn Zenden, fikk også sjansen i noen minutter.

Tidligere på kvelden spilte finske Haka hjemme mot armenske Pyunik. Vålerenga møter vinneren av denne duellen i neste runde, og finnene vant den første kampen 1-0.

Enga-trener Kjetil Rekdal sa til Dagbladet.no før kampen at han har mest lyst til å møte Haka både på grunn av nivået og på grunn av reiseavstanden.

FEIRER: Steven Gerrard (t.h.) blir gratulert av Fernando Morientes etter sin 1-0-scoring mot TNS. AP
FEIRER: Steven Gerrard (t.h.) blir gratulert av Fernando Morientes etter sin 1-0-scoring mot TNS. AP Vis mer
BRASSERIISE: John Arne Riise viser fram akrobatiske kunster mot TNS.
BRITISK DUELL: TNS og Martin Naylor er ikke levnet store sjanser mot Liverpool med blant andre stjernespissen Fernando Morientes på laget.