Gerrard sier at unge spillere bør oppdras med jobbing i garderoben

Legenden mener de kommer for lett til alt.

GIR GARDEROBERÅD. Steven Garrard mener at de unge spillerne i Liverpool kan ha godt av noen oppgaver i og rundt garderoben. Foto: BPI/REX Shutterstock/NTB Scanpix.
GIR GARDEROBERÅD. Steven Garrard mener at de unge spillerne i Liverpool kan ha godt av noen oppgaver i og rundt garderoben. Foto: BPI/REX Shutterstock/NTB Scanpix.Vis mer

(Dagbladet): Steven Gerrard bekymrer seg over holdningene til de unge spillerne i hans gamle klubb Liverpool. Han mener at de virker uansvarlige.

Han har et råd, som han mener vil rydde opp i dette.

Gerrard mener at alle ville hatt godt av å bli tildelt oppgaver i og rundt garderoben. Som han selv ble satt til som unggutt og fersking.

Henge opp trøyer, pusse de eldre spillernes fotballsko, rengjøre toaletter og dusjrom er oppgaver som har forsvunnet for de unge som tar steget opp i A-lagstroppen.

- Det bidro til å utvikle meg som spiller, og det utviklet også min personlighet i riktig retning, sier Gerrard i et intervju med BBC fotball focus.

Mannen med evig legendestatus i Liverpool, som nå befinner seg i USA i LA Galaxy, scoret natt til mandag sitt første mål for klubben.

Han er opptatt av de unge spillerne i Liverpool. Steven Gerrard bruker ikke ordet borskjemt. Men han mener at spillerne kommer for lett til det etter å ha forlatt fotballakademiet.

- De har godt av å bli mer ydmyke. Det er ikke deres feil at de tjener mye penger. Derfor er det viktig at holdningene deres formes riktig. Oppgaver i og rundt garderoben vil bidra til å utvikle dem. Selv om en har en ambisjon om å bli en profesjonell fotballspiller, er det viktig med egenskapen av å være ydmyk og føle ansvar for laget, sier Steven Garrard.

Han ses på som den viktigste Liverpoolspilleren gjennom alle tider, skriver The Mirror.