Gerrard skjøt liv i Liverpool

Fire seire av fire mulige.

(Dagbladet.no): I stekende varme serverte Liverpool og Auxerre feriefotball i en treningskamp i Sveits i dag. Selv om kampen var svak kvalitetsmessig, kunne Rafael Benitez glede seg over lagets fjerde seier av fire mulige i sommer.

Som så ofte før var det Steven Gerrard som vekket Liverpool til live, da han satte inn 1-0 fra 10 meters hold like før halvtid.

Benitez byttet så godt som hele laget i pausen, og spissparet Kuyt/Voronin viket plass for Torres/Crouch. Det var imidlertid en dansk midtstopper som scoret 2. omgangs eneste mål.

Daniel Agger steg til værs 20 minutter før slutt og headet inn 2-0 etter corner fra Nabil El Zhar.

- Det var en merkelig kamp på mange måter, for vi spilte ikke opp mot vårt normale nivå, men likevel klarte vi å score to mål. Vi har ingen skadeproblemer og vi holdt nullen, som alltid er positivt, kommenterer Benitez til Liverpools hjemmeside.

Han trakk fram El Zhar som det største lyspunktet, men mente varmen ødela for kvaliteten på kampen.

- Det var veldig varmt, og vi har trent hardt, så vi forventet at spillerne skulle føle seg litt slitne, sier Benitez.

John Arne Riise spilte 2. omgang for Liverpool.

GA LIVERPOOL LEDELSEN: I en temposvak kamp sørget Steven Gerrard for å gi Liverpool ledelsen like før pause. Foto: REUTERS
GA LIVERPOOL LEDELSEN: I en temposvak kamp sørget Steven Gerrard for å gi Liverpool ledelsen like før pause. Foto: REUTERS Vis mer