Gerrard spår trøbbel for Arsenal

- Spiller over evne.

• Premier League direkte fra kl. 13.45 i dag

(Dagbladet.no): Samtidig som stadig flere tror Arsenal vil kjempe om ligagullet helt inn, tror stadig flere at Liverpool tradisjonen tro vil bli hektet av før det hele skal avgjøres.

I de to siste kampene har Arsenal vist at de er på høyde med både Liverpool og Manchester United, men Steven Gerrard tror problemene snart vil melde seg på Emirates.

- Vi holder følge med toppen uten å spille opp mot vårt beste, mens få vil protestere på at Arsenal får ut makspotensialet for øyeblikket. De har fantastisk flyt og spiller over evne, men de har ikke hatt problemene som Chelsea, Manchester United og vi har hatt, med skader på nøkkelspillere, sier Liverpool-kapteinen til LiverpoolFC magazine, gjengitt av Daily Mail.

- Blir interessant å se

Arsenal topper tabellen på bedre målforskjell enn United, og har også én kamp mindre spilt. Seks poeng bak, på en 7. plass, finner vi Liverpool. Steven Gerrard & co har fem uavgjort på de sju siste kampene - og er sammen med Arsenal det eneste laget som ikke har tapt i Premier League denne sesongen.

Gerrard tror ikke Wengers unggutter vil klare å holde dampen oppe.

- Det vil bli interessant å se hvor godt de presterer når det skjer (at nøkkelspillere blir skadet), og de må ut i vanskelige kamper uten viktige spillere, sier han.

LIVERPOOL ER FORTSATT MED: Steven Gerrard avviser at Liverpool er i ferd med å spille seg ut av gullkampen. Her feirer han 1-0-målet mot Arsenal på Anfield. Kampen endte 1-1. Foto: AFP
LIVERPOOL ER FORTSATT MED: Steven Gerrard avviser at Liverpool er i ferd med å spille seg ut av gullkampen. Her feirer han 1-0-målet mot Arsenal på Anfield. Kampen endte 1-1. Foto: AFP Vis mer

Tvilerne tar feil

Det er Liverpools dårlige resultater på Anfield som gjør at de ikke ligger helt i toppen, for på bortebane har de plukket 14 poeng på seks kamper.

I dag får de en sjanse til å gjøre noe med hjemmestatistikken, når svakt plasserte Fulham kommet til Anfield.

- Borteformen vår har forbedret seg kraftig fra forrige sesong, selv om vi må skjerpe oss hjemme. Men de som sier vi er ute av det og strever, tar feil. Vi ligger i en bedre posisjon enn på samme tidspunkt i fjor og er ubeseiret, med én kamp til gode på de fleste lag. La oss se hvor vi er i mai, når trofeene skal deles ut. Det er det som teller. Ute av det i november? Jeg tror ikke det, sier Gerrard.

Gerrard spår trøbbel for Arsenal
<B>BARE VENT:</B> Steven Gerrard er spent på hva som skjer når Arsenal må klare seg uten en spiller som Cesc Fabregas.