Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard svarte kritikerne og sikret seier

Liverpool lå under to ganger.

HVA SIER DERE NÅ? Steven Gerrard har måtte tåle mye kritikk for serieåpningen sin. I dag svarte han med å avgjøre mot Bolton. Foto: AP
HVA SIER DERE NÅ? Steven Gerrard har måtte tåle mye kritikk for serieåpningen sin. I dag svarte han med å avgjøre mot Bolton. Foto: AP Vis mer

(Dagbladet.no) Bolton - Liverpool 2-3.

To håpløse markeringsfeil kunne gjort ettermiddagen helsvart for Liverpool, men heldigvis for Rafael Benitez har han en målkåt spanjol på topp og en offensiv og skuddvillig høyreback.

Og en Steven Gerrard som til slutt våknet.

Gerrard har blitt kritisert for serieåpningen sin den siste uka - også av manager Benitez - men i dag slo han tilbake ved å avgjøre sju minutter før full tid på Reebook Stadium.

Han viste tydelig hva han synes om kritikken ved å holde hånda bak det ene øret: Hva sier dere nå?

Liverpool lå under to ganger, men slo tilbake. Det er sterkt. Og de kjørte over Bolton i andreomgangen. De helrøde bør imidlertid spille minst to gode kamper på rad før de kan friskmeldes helt.

Juniorfeil
Liverpool startet best, men så spilte Bolton seg gradvis inn i kampen. Førsteomgangen var ganske sjansefattig, men både Dirk Kuyt og Fernando Torres kunne scoret om de hadde hatt marginene på sin side.

Men Liverpool har ikke hatt flyt i seriestarten.

Etter 33 minutter ble det tydelig at det ikke er alt som er som det skal være på Anfield om dagen.

Liverpool-spillerne sto og så på at Kevin Davies pirket ballen over streken til 1-0 etter en corner. Tre Bolton-spillere sto umarkert inne i femmeteren - en juniorfeil av fjorårets serietoer.

Åtte minutter seinere utliknet Glen Johnson med et skudd fra drøyt 20 meter, etter at Bolton ikke fikk en corner langt nok unna.

TORRES' TREDJE: Fernando Torres utliknet til 2-2 med en bredside. Foto: REUTERS
TORRES' TREDJE: Fernando Torres utliknet til 2-2 med en bredside. Foto: REUTERS Vis mer

Rødt kort
Det er mulig Liverpool-spillerne benyttet pausen til å sove, de virket i hvert fall ikke helt våkne da Tamir Cohen banket inn en ny Bolton-ledelse. Han fikk lov til å snike seg helt umarkert inn i feltet og nølte ikke da han fikk en stuss i beina.

Ti minutter inn i omgangen ble en hoderistende Sean Davis utvist for sitt andre gule kort, og Liverpool benyttet anledningen til å overta helt.

Gjestene parkerte omtrent inne i boksen til Bolton og like etter det røde kortet brystet Kuyt et framspill ned til Torres, som enkelt bredsidet inn utlikningen.

Liverpool presset voldsomt etter dette, men de klarte ikke spille seg til så mange sjanser - det ble litt for mange halvhjertede langskudd.

Blant annet fra Gerrard. Men sju minutter før slutt traff han. Johnson slo inn fra høyresida, Torres headet ballen ned og Gerrard klinket ballen i mål på halv volley fra 14 meter.

Dagbladet.no kommer tilbake med mer.

NY SCORING: Glen Johnson kostet flesk - men har så langt betalt tilbake med to scoringer. Foto: REUTERS
NY SCORING: Glen Johnson kostet flesk - men har så langt betalt tilbake med to scoringer. Foto: REUTERS Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling