Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard tilbake på trening

Endelig en god nyhet for Liverpool.

OG INGEN BADEBALLER: Liverpool-manager Rafael Benitez (i bakgrunnen) kunne glede seg over å ha kaptein Steven Gerrard tilbake på treningsfeltet på Melwood i dag. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix
OG INGEN BADEBALLER: Liverpool-manager Rafael Benitez (i bakgrunnen) kunne glede seg over å ha kaptein Steven Gerrard tilbake på treningsfeltet på Melwood i dag. Foto: Tim Hales, AP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet.no): Ordspillkildene virker uutømmelige i engelske medier etter badeball-målet som påførte Liverpool deres fjerde tap på ni kamper i Premier League.

Førstkommende søndag vil garantert United-supporterne gjøre sitt for å gjøre saken enda verre når de kommer til Anfield. Det meldes at de planlegger å synge «99 red balloons» - den engelske versjonen av Nenas tyske 80-tallshit «99 Luftballons».

Liverpool-supporterne kan trøste seg med en god nyhet fra dagens trening:

Lagkaptein Steven Gerrard var på plass igjen etter at han sto over kampen mot Sunderland sammen med stjernespiss Fernando Torres.

Håper på opptur
I morgen møter Liverpool Lyon i Champions League. Jamie Carragher, som vikarierte som kaptein for Gerrard på lørdag, håper kampen blir starten på en opptur.

- Vi vet at vi har et godt lag, gode spillere og en god manager, så vi må tro på oss selv og kjøre på. Vi har kvaliteten og troen på at vi vil begynne å vinne igjen snart, forhåpentligvis fra og med tirsdag mot Lyon.

Fernando Torres trente ikke i dag.

LEDER AN: Gerrard varmer opp sammen med Glen Johnson, Dirk Kuyt og Jamie Carragher. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix
LEDER AN: Gerrard varmer opp sammen med Glen Johnson, Dirk Kuyt og Jamie Carragher. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix Vis mer

Carragher vil uansett ikke skylde på de to stjernespillernes skader.

- Det er lett å si at vi savnet Stevie og Fernando og ja, de er spillere i verdensklasse. Men vi har en stor stall, og vi har vunnet uten dem før, sier han.

I går var Liverpools nettsjappe utsolgt for det beryktede strandsettet som var på salg til halv pris og inneholdt et håndkle, en bag og selvmåls-badeballen.

Bent på stranda
Sunderland-spiss Darren Bent, som var nest sist på fotballen før badeballen styrte den forbi keeper Pepe Reina, mobbet Liverpool-fansen allerede i timene etter kampen.

Og han var ikke ferdig da han våknet - eller før han la seg - grytidlig søndag morgen:

«Morning peeps I might go to the beach today lol ha ha» (God morgen, folkens. Jeg drar kanskje på stranda i dag lol ha ha.), skrev Bent på sin Twitter-profil.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media