Gerrard tror Liverpool-suksess er veldig nær

Hørt det før?

 ELLEVILLE:  Liverpool og Steven Gerrard er fortiden i Australia for å forberede seg til årets sesong. Foto: Paul Crock / AFP / NTB Scanpix
ELLEVILLE: Liverpool og Steven Gerrard er fortiden i Australia for å forberede seg til årets sesong. Foto: Paul Crock / AFP / NTB ScanpixVis mer

Liverpool-kaptein Steven Gerrard oppfordrer klubbeierne til å gi manager Brendan Rodgers alle støtte, for Gerrard mener suksessen er «rett rundt hjørnet».

Det er riktignok over 20 år siden forrige Merseyside-klubben vant seriemesterskapet i England. De senere årene har Liverpool kjempet en fortvilet kamp om å holde tritt med pengesterke klubber som Manchester United, Chelsea, Manchester City og Arsenal.

Men tidene forandrer seg. Gerrard som i forrige uke forlenget kontrakten sin med ytterligere to år, mener mange tegn tyder på at den gamle storhetstiden kan være på vei tilbake igjen for klubben som har vunnet europacupen fem ganger.

- Jeg både håper og tror at vi kommer til å få suksess snart. For å si det rett ut: Suksessen er rett rundt hjørnet, sa Gerrard til avisen The Australian før kampen Liverpool skal spille mot Melbourne Victory onsdag.

Kapteinen har vært i Liverpool helt fra han var ung og lovende guttespiller, og han hyller manager Rodgers.

- Vi har et fantastisk forhold, og han har gitt meg veldig mye tillit. Jeg mener også at han ha ført oss i riktig retning som klubb. Vi spiller strålende fotball for tiden, men for at vi skal lykkes med å vinne trofeer igjen, må eierne støtte manageren vår og gi ham muligheter til å styrke laget der det er nødvendig, mener Steven Gerrard.

(NTB)