Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard tror ventetida snart er over for Liverpool

- Vi vil vinne ligaen igjen.

- TAR SNART ET NYTT TROFE: Liverpool-kaptein Steven Gerrard mener en sunn struktur i Liverpool gjør at laget snart vil kjempe om de gjeveste titlene igjen. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix
- TAR SNART ET NYTT TROFE: Liverpool-kaptein Steven Gerrard mener en sunn struktur i Liverpool gjør at laget snart vil kjempe om de gjeveste titlene igjen. Foto: Adrian Dennis, AFP/Scanpix Vis mer

Liverpool har ikke vunnet ligaen siden 1990, mesterligaen siden 2005 eller FA-cupen siden 2006. Kaptein Steven Gerrard tror ventetid nærmer seg slutten.

- Det jeg kan si til fansen er at Liverpool vil være tilbake blant tittelutfordrerne heller før enn senere, for klubben går i riktig retning, sier Gerrard til klubbens nettsted.

Liverpool flørtet med nedrykk under Roy Hodgsons skrekkregime sist sesong, men løftet seg inn i kampen om E-cupspill etter at legenden Kenny Dalglish ble hentet inn som manager, 20 år etter at han trakk seg.

De helrøde har ikke vunnet ligaen siden nettopp Dalglish var manager i klubben for første gang.

- Vi har fantastiske spillere, strukturen i klubben er sunn fra topp til bunn, og når det er tilfellet så vil ikke laget være langt unna å vinne. Vi vil vinne ligaen igjen. Det er vanskelig å si når, for det øker bare presset på laget, sier Gerrard.

Han kan få ny lagkamerat i løpet av kort tid. Skal en tro Sky Sports nærmer Liverpool seg enighet med Blackpool om dødballeksperten Charlie Adam. Klubbene har diskutert overgangssum i lang tid. I et forsøk på å bli enig har Liverpool gitt Blackpool muligheten til å låne Jonjo Shelvey kommende sesong.

(NTB)