Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard ute mot Bordeaux

Lårskadd kaptein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Champions League kl. 20.45: Åtte kamper direkte på Dagbladet.no

(Dagbladet.no): Trøbbel på baksiden av låret gjør at Steven Gerrard mangler når Liverpool reiser til Bordeaux i dag.

- Steve kjente noe i hamstringmuskelen etter kampen mot Blackburn og det slipper ikke taket. Vi har snakket med legene og vi har bestemt oss for at det ikke er verdt det å ta sjansen. Han er ikke med mot Bordeux, sier Liverpool-manager Rafa Benitez til Liverpools hjemmeside.

Benitez sier han hadde brukt Gerrard dersom kampen var helt avgjørende på slutten av sesongen, og tror kapteinen er klar til spill om bare to-tre dager.

Heller ikke Robbie Fowler eller Daniel Agger spiller Champions League-matchen i gruppe C. Dirk Kuyt og Momo Sissoko er med i troppen uten at å være helt friskmeldt.

- Jeg vil si at Momo har 80 prosent sjanse til spill, Kuyt har bare 20 prosent, sier Liverpool-sjefen.

Liverpool står med én seier og én uavgjort etter to kamper i Champions League i høst.

SKADD MOT BLACKBURN: Liverpool tar ingen sjanser med Steven Gerrard, som blir hjemme når laget drar til morgendagens kamp i Bordeaux. Foto: Scanpix/Ap
SKADD MOT BLACKBURN: Liverpool tar ingen sjanser med Steven Gerrard, som blir hjemme når laget drar til morgendagens kamp i Bordeaux. Foto: Scanpix/Ap Vis mer