Gerrard var rask, men her er rekordutvisningene

En ble utvist før ballen kom i spill.

SÅ RØDT. En overtent Steven Gerrard måtte forlate banen etter bare 38 sekunders spill mot Manchester United søndag. Tidlig ja, men ingen rekord. Foto: AFP.
SÅ RØDT. En overtent Steven Gerrard måtte forlate banen etter bare 38 sekunders spill mot Manchester United søndag. Tidlig ja, men ingen rekord. Foto: AFP. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Steven Gerrard så rødt etter bare 38 sekunder på banen mot Manchester United. Men noen rekord var det ikke.

 En overtent Gerrard rakk så vidt å komme på banen som innbytter før det var over mot United i søndagens 1-2-tap. Liverpools kaptein stemplet Ander Herrera stygt, og dommer Martin Atkinson dro opp det røde kortet 38 sekunder inn i annen omgang.

- Det var ingen ting annet å gjøre, skriver tidligere toppdommer Graham Poll i sin spalte i Daily Mail.

Avisen har samlet et knippe av de raskeste registrerte utvisningene, og Gerrard var ikke i nærheten av noen form for rekord.

Italiensk rekordholder Det antatte rekorden for et profflag tilhører italieneren Giuseppe Lorenzo. Den tidligere keeperen rakk å spille ti sekunder før han fikk marsjordre for å ha slått en motspiller i en kamp for Bologna i 1990.

I engelsk fotball har også en keeper rekorden for den raskeste utvisningen. I 2000 måtte Wolverhamptons Kevin Pressman ut etter 13 sekunder for hands utenfor straffefeltet.

Gerrard er ikke engang den innbytteren i engelsk fotball som har vært kortest på banen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.