- Gerrard vil bli i Liverpool

Har ombestemt seg igjen.

(Dagbladet.no): I går ettermiddag kom Liverpool med en pressemelding om at Steven Gerrard hadde bestemt seg for å forlate klubben.


I dag morges kunngjorde klubbdirektør Rick Parry at Gerrard har ombestemt seg igjen, ifølge Liverpools hjemmeside. Parry har snakket med lagkapteinen på telefon gjentatte ganger i går kveld og i morgentimene i dag, og sier han har fått ham til å skifte mening - igjen.

- Jeg kunne ikke vært gladere. Han har bestemt seg for å bli hos oss fordi han innser hvor mye klubben betyr for ham, sier Parry.

- Til og med da han sa at han var på vei bort, tror jeg ikke språkbruken hans indikerte at han virkelig ville bort. Han snakket om de vanskelige siste dagene, og at han ikke klarte å komme tilbake. Han sa aldri at han ville bort, mener Parry.

Parry sier han har spilt på Gerrards følelser for fansen og hyllesten han fikk etter Champions League-seieren i Istanbul i mai.

- På mandag ba jeg ham tenke på fansen i Istanbul og hvordan han kunne dra etter noe slikt, sier Parry.

SHOULD I STAY OR SHOULD I GO? Steven Gerrard ombestemmer seg daglig. Siste nytt er at han vil bli i Liverpool, hevder klubbdirektøren Rick Parry.