KAN FORSVINNE:Steven Gerrard (midten) tror Luis Suarez er en spiller som skal spille i Europas beste turnering - uavhengig av Liverpool. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB SCANPIX
KAN FORSVINNE:Steven Gerrard (midten) tror Luis Suarez er en spiller som skal spille i Europas beste turnering - uavhengig av Liverpool. Foto: AP Photo / Jon Super / NTB SCANPIXVis mer

Gerrard vil se Suarez i Champions League

Derfor må Liverpool klare en topp 4-plass.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard (32) mener lagkamerat Luis Suárez (25) er så god at han fortjener å spille i mesterligaen neste år.

- Forhåpentligvis kan vi kjempe for ham, fra nå og fram til sesongslutt, slik at vi kan avslutte sesongen med en topp fire-plassering. Da gjør vi avgjørelsen enklere for ham, sier Steven Gerrard til The Sun ifølge Sky Sports.

Det har gått rykter om at Suarez er på vei vekk fra Anfield, noe Gerrard tror kan endre seg om Liverpool neste sesong får spille blant de beste lagene i Europa.

- Bare han vet hva hans ambisjoner og drømmer er, men han fortjener å spille i mesterligaen. Det må alle innrømme, sier midtbanespilleren.

Suarez har spilt 22 kamper for Liverpool i Premier League denne sesongen, og har scoret 16 av klubbens 28 mål. Prestasjonene har gjort at mange nevner Suarez i samme åndedrag som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

- Han er antakeligvis den beste spilleren jeg har vært på lag med, og jeg har spilt med mange store spillere, sier Gerrard.

Liverpool står med tre seire og to tap på sine fem siste seriekamper. Fra deres 7.-plass skiller sju poeng opp til Tottenham, som for øyeblikket innehar den gjeve 4.-plassen på tabellen.

(NTB)