Gerrard vil sikre Dalglish fast Liverpool-jobb

- Gjør alt i min makt.

HÅPER PÅ FORLENGELSE: Steven Gerrard ble utvist i Dalglishs comeback på Old Trafford. Nå sier kapteinen at han ønsker seg skotten som sjef utover avtalen ut sesongen. Foto:  AFP/PAUL ELLIS
HÅPER PÅ FORLENGELSE: Steven Gerrard ble utvist i Dalglishs comeback på Old Trafford. Nå sier kapteinen at han ønsker seg skotten som sjef utover avtalen ut sesongen. Foto: AFP/PAUL ELLISVis mer

Liverpool-kaptein Steven Gerrard vil gjøre alt for at Kenny Dalglish skal få permanent jobb som manager.

Dalglish skal i første omgang lede Anfield-laget ut sesongen.

- Jeg ønsker å gjøre alt som står i min makt for å sørge for at Kenny blir manager lenge ut over disse seks månedene, sier Gerrard til LFC Weekly.

Gerrard ble utvist i Dalglish-comebacket mot Manchester United i FA-cupen og soner for tiden karantene. Med ham tilbake på laget blir det lettere for skotten å ta ut midtbanen.

Gode resultater - Jeg håper virkelig at vi får en rekke med gode resultater fram mot sesongslutt, slik at han får jobben fast. Min kortsiktige målsetting er å gjøre alt jeg kan for at det skal skje, fortsetter Gerrard.

Intervjuet er gjengitt av www.liverpool.no. Dalglish forlot Liverpool i 1991. I perioden etter den tidligere storspilleren har ikke LFC vunnet ligaen.

- Jeg ønsker ikke å lyve. Da Kenny ringte meg og sa han kom tilbake, var det et enormt løft. Jeg elsker Kenny som person, og jeg har likt de første dagene jeg har jobbet med ham. Jeg ser en positiv fremtid med Kenny i klubben, forteller Gerrard.

Rett mann Der Roy Hodgson virket splittende på spillere og fansen, har Dalglish gjort alt for å samle alle i tråd med tradisjonene på Anfield.

- Han er rett mann for å få alle til å dra i samme retning igjen. Han er et ikon i denne klubben. Hans kallenavn, Kongen, sier i grunnen alt. Han er den perfekte manager, og en person som samler troppene. Det er på tide at vi begynner på ny frisk og drar i samme retning, for denne sesongen har helt klart ikke vært god nok, sier Gerrard.

(NTB)

UTEN SEIER: Kenny Daglish tar tapt to kamper og spilt én uavgjort siden han ble hentet inn som nødløsning. Foto: REUTERS/Darren Staples
UTEN SEIER: Kenny Daglish tar tapt to kamper og spilt én uavgjort siden han ble hentet inn som nødløsning. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer