Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gerrard vil spille for vinnerlag

Usikker på framtiden i Liverpool.

Steven Gerrard sier at han kan komme til å forlate Liverpool, dersom ikke klubben ganske snart markerer seg som et internasjonale vinnerlag.

Liverpool-kapteinen avslo et tilbud fra Chelsea i sommer for å hjelpe trener Rafael Benitez å få Liverpool på rett spor igjen.

Men nå sier han at han ikke kan vente for evig på å vinne en internasjonale tittel med laget sitt.

- Jeg er en vinnertype, og jeg vil gjerne vinne medaljer med klubben min. Når jeg blir 35 år vil jeg gjerne ha en stor familie, og da vil jeg også gjerne vise barna mine de medaljene jeg har vunnet i min aktive karriere, sier Gerrard til Liverpools egen hjemmeside på internett.

- Jeg har støttet og spilt for Liverpool hele livet mitt. Derfor håper jeg klubben viser seg like sulten og ambisiøs som jeg er på å vinne noe resten av denne sesongen, sier Gerrard.

Han sier at dersom det ikke skjer forandringer i Liverpool, så må han vurdere å finne seg en annen klubb.

- Jeg har snakket med Gerrard. Han er Liverpool-tilhenger og liker seg godt i klubben, men han vil gjerne være med på å vinne noe stort. Jeg håper vi kommer til å beholde ham i klubben i mange år, sier trener Benitez.

(©NTB)

<B>AMBISIØS:</B> Liverpool-kaptein Steven Gerrard (t.v) vil ha medaljer å vise fram når karrieren er over.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media