Gerrard vil ta over managerjobben etter Rodgers

- Jeg ser på meg selv som en manager.

 HETT:  Steven Gerrard i en opphehtet diskusjon med Robin van Persie i årets Premier League. Foto: Jon Super / AP / NTB Scanpix
HETT: Steven Gerrard i en opphehtet diskusjon med Robin van Persie i årets Premier League. Foto: Jon Super / AP / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpools kaptein Steven Gerrard røper for første gang at han vil bli manager etter karrieren som spiller er over. Tidligere har scouseren vært helt stille om framtida.

- Drømmen min er å ta over Liverpool den gangen jobben blir ledig, sier 33-åringen i et intervju med Sky Sports, gjengitt i Daily Mail.

Brendan Rodgers har startet sitt prosjekt med å forvandle Liverpool fra en middelhavsfarer til en toppklubb igjen. Gerrard har troa på manageren, og vil ikke ødelegge noe.

Verdensklasse - Vi har allerede en manager i verdensklasse. Vi får vente å se, det hadde vært toppen av kransekaken å ta over Liverpool, røper 33-åringen.

Gerrard begynte å drømme om managerjobben da den gamle lagkameraten Jamie Carragher la opp før årets sesong.

- Når du kommer til en viss alder, som jeg har gjort, må du begynne å tenke på livet etter fotballen.

- Jeg ser på meg selv som en manager, ikke en trener. Men det kan selvfølgelig forandres, innrømmer Gerrard til Sky Sports.

Lojal I intervjuet legger Gerrard ut om lojaliteten til Liverpool. At han holdt på å gå til Chelsea er en kjent sak, men Liverpool-kapteinen røper at han har hatt mange beilere gjennom karrieren.

- De siste 8-10 årene har det kommet flere tilbud fra en hel haug med klubber i Europa. Hver eneste sommer, sier Gerrard.