Gerrard vurderer å gi seg på landslaget etter VM-fadesen

- Jeg har det veldig vondt nå.

USIKKER FRAMTID: Steven Gerrard vil vente med å ta en avgjørelse om han skal fortsette å spille på det engelske landslaget. Foto: Damir Sagolj, Reuters / NTB Scanpix
USIKKER FRAMTID: Steven Gerrard vil vente med å ta en avgjørelse om han skal fortsette å spille på det engelske landslaget. Foto: Damir Sagolj, Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

England-kaptein Steven Gerrard vurderer å gi seg med landslagsspill, men har ingen hast med å bestemme seg.

Allerede før VM varslet Gerrard at han ville vurdere sin framtid på landslaget. Etter Englands forlis i gruppespillet er det spekulert i at Liverpool-veteranen har gjort sitt i England-drakt.

Nå er det klart at 34-åringen vil avvente med å ta en avgjørelse

- Jeg vil ikke forhaste meg. Jeg snakket med treneren i morges, og det er ikke riktig tid å bestemme det nå, sier Gerrard.

Gerrard er av flere medier blitt fremstilt som syndebukk etter Englands 1-2-tap mot Uruguay. Han var uheldig da han stusset ballen i bakrom til Uruguay-spiss Luis Suárez, som scoret vinnermålet.

- Jeg har det veldig vondt nå, og er skuffet over hvordan det har gått de siste ukene. Jeg trenger en ferie, sier Gerrard.

England spiller sin siste kamp i dette mesterskapet tirsdag mot Costa Rica.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer