Gerrards instruksjoner til Balotelli hjalp lite for tamt Liverpool

Null-null mot Hull.

- SÅNN MÅ DU GJØRE: Liverpool viste tidvis muskler mot Hull, men det endte med frustrerende 0-0 for Steven Gerrard og Mario Balotelli i ettermiddag. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix
- SÅNN MÅ DU GJØRE: Liverpool viste tidvis muskler mot Hull, men det endte med frustrerende 0-0 for Steven Gerrard og Mario Balotelli i ettermiddag. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool - Hull 0-0 (0-0):

(Dagbladet): Liverpools skuffende start på sesongen fortsatte hjemme mot Hull i ettermiddag.

Onsdag ble det, ikke så overraskende, hjemmetap for Real Madrid i Champions League. I dag skulle de røde forsøke å revansjere seg, men Steve Bruces Hull spilte smart og kynisk på Merseyside, og kan reise hjem med ett poeng.

Liverpool festet imidlertid grepet umiddelbart på eget gress, og bare åtte minutter var spilt da Raheem Sterling gikk ned på hjørnet av Hulls sekstenmeter etter en duell med Robbie Brady.

Ville ha straffe Formspilleren tok tak i ballen med henda som for å si at «dette MÅ være straffe», men dommer Neil Swarbrick lot seg ikke sjarmere, og blåste isteden frispark til Hull.

TV-bildene var ikke spesielt enkle å bli klok på, men dommeren gjorde sannsynligvis rett i å ikke gi straffe.

Den første halvsjansen til de røde kom et par minutter seinere, da Dejan Lovren var høyest på en corner. Kroaten headet knallhardt mot det lengste hjørnet til Eldin Jakupovic, men Ahmed Elmohamady klarerte på streken.

Rett etterpå kom Mario Balotelli til avslutning fra skrått hold etter en herlig stikker fra Sterling, men Jakupovic hadde få problemer med å dytte til side skuddet fra italieneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer