PREMIER LEAGUE: Steven Gerrard har spilt for Liverpool i Premier League hele karrieren. Det kan virke som om det fortsetter slik for kapteinen som her er i duell med Chelseas Frank Lampard. Foto: EPA
PREMIER LEAGUE: Steven Gerrard har spilt for Liverpool i Premier League hele karrieren. Det kan virke som om det fortsetter slik for kapteinen som her er i duell med Chelseas Frank Lampard. Foto: EPAVis mer

Gerrards prislapp: 550 millioner kroner

Selv Real Madrid mener det er for dyrt for en 30-åring.

||| (Dagbladet): Jose Mourinhos inntreden i Real Madrid har fått fart i overgangspjattet rundt en overgang for Steven Gerrard. Mourinho forsøkte å hente Liverpool-kapteinen da han var i Chelsea, og har allerede bekreftet at han fortsatt er interessert i 30-åringen.

Men kombinasjonen av alder og pris skremmer nå Real Madrid vekk.

- Liverpool ber om 70 millioner reuro (550 millioner norske kroner), samtidig er han 30 år gammel. President Perez mener det er altfor mye penger for en så gammel spiller, sier Ernesto Bronzetti, som jobber med overganger i Real Madrid, ifølge Sky Sports.

Liverpool er ikke kvalifisert til Champions League denne sesongen og klubben har tidligere gitt signaler om at et «godt bud» på Gerrard vil bli akseptert. Hvis prisen er for høy for Real Madrid, er det imidlertid få klubber i verden som er aktuelle.

Bronzetti bekrefter samtidig at Kaka fortsetter i Real Madrid etter en elendig førstesesong i klubben. Mourinho skal også ha gitt opp å få Maicon med seg fra Inter, Milan-klubben ber om 35 millioner euro. Dermed fortsetter Sergio Ramos på høyreback for hovedstadslaget.

Real Madrid er fortsatt interessert i en midtbanegeneral-type som Gerrard og en midtstopper. En av midtbanespillerne Mourinho nå sikler på skal være Sami Khedira, som storspilte for Tyskland under VM.

- Det er idiotisk å ikke vurdere salg av Khedira, når kontrakten hans går ut neste sommer, sier Stuttgart-sjef Christian Gross, ifølge ESPN.