Steven Gerrard:

Gerrards siste Instagram-post får Liverpool-fansen til å juble

«Jeg kommer til å savne deg, LA». 

FANSEN JUBLER: Kontrakten nærmer seg slutten i LA Galaxy, og Gerrard hinter om at han ikke vil fornye denne. Det gjør at Liverpool-fansen håper å se ham tilbake i klubben. Her mot Vålerenga i en treningskamp i 2013. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet
FANSEN JUBLER: Kontrakten nærmer seg slutten i LA Galaxy, og Gerrard hinter om at han ikke vil fornye denne. Det gjør at Liverpool-fansen håper å se ham tilbake i klubben. Her mot Vålerenga i en treningskamp i 2013. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Steven Gerrard forlot Liverpool til fordel for LA Galaxy i den amerikanske ligaen Major League Soccer (MLS), sommeren 2015.

Gerrard skrev under på en 18 måneders-kontrakt med Galaxy, og ankom klubben i juli 2015.

- Jeg synes det passer som hånd i hanske. En av grunnene til at jeg valgte LA Galaxy var på grunn av suksessen de har hatt den siste tiden. Jeg ønsker å avslutte min karriere veldig sterkt. Jeg vil vinne noen medaljer og trofeer som jeg kan ha i premiesamlingen, sa Gerrard da kontrakten var underskrevet.

- Et spesielt sted

Kontrakten til Gerrard nærmer seg nå altså slutten. Tidligere har Liverpool-legenden sagt at han er sikker på at han en gang vil representere Liverpool igjen, noe som gjør at Gerrards siste Instagram-post får Liverpool-fansen til å juble.

«Et spesielt sted, utrolig utsikt, jeg kommer til å savne deg, LA», skrev Gerrard i går kveld, på bildet han delte med sine 5,2 millioner følgere på bildedelingstjenesten.

Dette er ikke første gang fansen jubler for spillerens Galaxy exit-hinting.

«Å bo i Los Angeles og å spille for de fantastiske Galaxy-supporterne har vært et privilegium. Dere har gjort at dette stedet føles som hjemme for meg. Denne byen og klubben vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Tusen takk», skrev Gerrard for tre uker siden på Instagram.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer