Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Steven Gerrard:

Gerrards siste Instagram-post får Liverpool-fansen til å juble

«Jeg kommer til å savne deg, LA». 

FANSEN JUBLER: Kontrakten nærmer seg slutten i LA Galaxy, og Gerrard hinter om at han ikke vil fornye denne. Det gjør at Liverpool-fansen håper å se ham tilbake i klubben. Her mot Vålerenga i en treningskamp i 2013. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet
FANSEN JUBLER: Kontrakten nærmer seg slutten i LA Galaxy, og Gerrard hinter om at han ikke vil fornye denne. Det gjør at Liverpool-fansen håper å se ham tilbake i klubben. Her mot Vålerenga i en treningskamp i 2013. Foto: Thomas Rasmus Skaug/Dagbladet Vis mer

(Dagbladet): Steven Gerrard forlot Liverpool til fordel for LA Galaxy i den amerikanske ligaen Major League Soccer (MLS), sommeren 2015.

Gerrard skrev under på en 18 måneders-kontrakt med Galaxy, og ankom klubben i juli 2015.

- Jeg synes det passer som hånd i hanske. En av grunnene til at jeg valgte LA Galaxy var på grunn av suksessen de har hatt den siste tiden. Jeg ønsker å avslutte min karriere veldig sterkt. Jeg vil vinne noen medaljer og trofeer som jeg kan ha i premiesamlingen, sa Gerrard da kontrakten var underskrevet.

Special place incredible view I will miss you LA 🤘#lalaland

A photo posted by Steven Gerrard (@stevengerrard) on

- Et spesielt sted

Kontrakten til Gerrard nærmer seg nå altså slutten. Tidligere har Liverpool-legenden sagt at han er sikker på at han en gang vil representere Liverpool igjen, noe som gjør at Gerrards siste Instagram-post får Liverpool-fansen til å juble.

«Et spesielt sted, utrolig utsikt, jeg kommer til å savne deg, LA», skrev Gerrard i går kveld, på bildet han delte med sine 5,2 millioner følgere på bildedelingstjenesten.

Dette er ikke første gang fansen jubler for spillerens Galaxy exit-hinting.

«Å bo i Los Angeles og å spille for de fantastiske Galaxy-supporterne har vært et privilegium. Dere har gjort at dette stedet føles som hjemme for meg. Denne byen og klubben vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt. Tusen takk», skrev Gerrard for tre uker siden på Instagram.

På bildedelingstjenesten deler flere Liverpool-supportere gleden over at USA-oppholdet ser ut til å gå mot slutten for Gerrard.

- Kaptein, vær så snill og kom tilbake. Vinn tittelen sammen med Klopp, skriver en av følgerne hans, mens enda flere enkelt og greit skriver «Kom tilbake til Liverpool».

- LA er fantastisk, men det finnes et bedre sted å være, Stevie. Kom hjem igjen, vi venter på deg, skriver en annen.

Er velkommen i Liverpool

Forrige onsdag uttalte LA Galaxy-trener Bruce Arena at han håpet Gerrard ville forlenge med klubben, til tross for at britiske medier skrev at legenden ønsket seg en trenerrolle i gamleklubben Liverpool.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, ble konfrontert med disse ryktene forrige måned, men ønsket ikke si noe særlig om disse.

- Stevie Gerrard vil alltid være svært velkommen til Liverpool FC, uttalte tyskeren, og det ble tolket som at det ikke nødvendigvis ville være en ventende rolle i støtteapparatet.

I Storbritannia har ryktene også versert rundt en mulig overgang til Celtic for Gerrard, der Brendan Rodgers er.

- Jeg tror ikke det bare er et rykte. Jeg tror det er stor sannsynlighet for at vi kan se Steven Gerrard i Celtic, sa den tidligere Celtic-spilleren Andy Lynch til avisa Metro denne helga.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling