MYE FØLELSER: Steven Gerrard kan trenge trøst når han skal ta farvel med Liverpool-publikumet på Anfield. Da er det godt å ha lagkamerater som Martin Skrtel. Foto:  AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB Scanpix
MYE FØLELSER: Steven Gerrard kan trenge trøst når han skal ta farvel med Liverpool-publikumet på Anfield. Da er det godt å ha lagkamerater som Martin Skrtel. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS / NTB ScanpixVis mer

Gerrards svar til Carraghers grine-kommentar: - Jeg er ikke laget av stein

Det kan bli en tårevåt avskjed på Anfield.

(Dagbladet): Steven Gerrard skal ta farvel med Anfield-publikummet førstkommende lørdag, etter 17 sesonger i klubben han har spilt i hele sin karriere.

Folk har betalt store summer for å se Liverpool-yndlingen ta sine siste spark på ballen på gressmatta mot Crystal Palace før avreise USA og LA Galaxy.

Det blir garantert en emosjonell avskjed for kapteinen, men tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher håper det ikke blir for mye følelser.

- Jeg håper bare ikke han begynner å grine og alt det tullet der på slutten. Sami Hyypiä gjorde det.. sier Carragher ifølge Sky Sports.

Den finske midtstopperen Sami Hyypiä klarte ikke å holde tårene tilbake da han forlot Liverpool til fordel for Bayer Leverkusen etter ti sesonger i klubben.

Ikke macho - Jeg er ikke som ham (Jamie Carragher journ.anm.). Jeg er ikke laget av stein, jeg er ikke macho som Jamie. Jeg må vente og se. Normalt er jeg ikke en som griner når jeg er emosjonell, jeg holder det inne. Det er ikke noe skam i å felle en tåre, sier Gerrard ifølge Sky Sports.

Han håper han klarer å legge følelsene til side i 90 minutter.

- Jeg håper jeg klarer å holde meg sammen. Det er ikke noe galt i å være emosjonell, men jeg ser fram til kampen og jeg vil vinne den siste kampen jeg spiller på Anfield. Så fort kampen er over og jeg skal si farvel til fansen vil det bli emosjonelt, ikke bare for meg, men for familien og supporterne også. Det er slik det er etter 17 år i klubben, sier Gerrard.

Deppa Det er ventet at Gerrard vil få en massiv hyllest på Anfield

Han forteller at han vil være litt deppa over at han ikke skal spille for Liverpool igjen når han våkner opp søndag morgen. Samtidig vil han ha et smil i ansiktet med tanke på hva han har gjort for klubben.

Og hvem vet, kanskje han kommer tilbake de røde ved en seinere anledning? Han har foeløpig bare skrvet under på en 18-måneders kontrakt med LA Galaxy.