Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Gesten og detaljen får Liverpool-legende til å rase: - Hva er det han gjør?

Hett i byderby.

VISTE EMBLEM: Evertons Ramiro Funes Mori gjorde denne gesten mot publikum på vei av banen etter det røde kortet mot Liverpool. Nå får han kjeft. Foto: Reuters / Carl Recine
VISTE EMBLEM: Evertons Ramiro Funes Mori gjorde denne gesten mot publikum på vei av banen etter det røde kortet mot Liverpool. Nå får han kjeft. Foto: Reuters / Carl Recine Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool - Everton 4-0

(Dagbladet): Everton fikk juling av byrival Liverpool i går og Ramiro Funes Mori (25) gjorde ydmykelsen komplett da han fikk rødt kort i 2. omgang etter en stygg takling på Liverpool-talentet og målscorer Divock Origi.

På vei i garderoben viste Mori flere gester. Han tok tak i drakta,  dro fram klubbemblemet på brystet og henvendte seg til publikum.

Øyeblikket slaktes av den tidligere Liverpool-profilen Jamie Carragher.

- Hva er det han gjør? Everton-fansen vil ikke falle for det der. Everton havnet i en vanskelig situasjon, sier Carragher, gjengitt av Liverpool Echo.

- Han «kysser» klubblogoen på vei av banen. Han har jo bare vært i klubben i to minutter og nå mister han semifinalen i FA-cupen, sier Carragher videre.

Skandaløst Utvisningen kom etter 50 minutter, på stillingen 2-0. I de siste 40 minuttene var det aldri noen tvil om hvor poengene skulle havne.

Den tidligere Everton-spilleren Peter Reid rister også på hodet:

- Det er en fryktelig involvering. Han burde tenkt på klubblogoen da han var utpå banen. Det er en skandaløs takling og jeg håper Origi har det bra, sier Reid til BBC Radio Five Live.

Ramiro Funes Mori kom fra argentinske River Plate og signerte for Everton 1. september i fjor.

Everton-manager Roberto Martínez var langt nede etter braktapet.

- Dette var en horribel erfaring for alle i klubben. Det er en følelse av skam. Vi ødela mye ved å slippe inn to mål rett før pause, sier Martinez, ifølge Daily Mirror.

Motbydelig Everton-sjefen uttrykker skuffelse etter Moris hodeløse røde kort.

- Det skulle vært unngått. Etter utvisningen var det umulig for oss. Det var en feil timet takling. I derby som dette må hodet være kaldt, sier Martinez.

VONDT: DOmmer Bobby Madley ser Liverpools Divock Origi vri seg i smerter. Foto: NTB Scanpix
VONDT: DOmmer Bobby Madley ser Liverpools Divock Origi vri seg i smerter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liverpool-manager Jürgen Klopp kalte nedsablingen av Origi for grusom.

- Jeg skal ikke si så mye om Origi, men alle sier det er motbydelig. Det er grusomme bilder. Men beinet er ikke brukket, men ankelen er vridd. Han må nok gå på krykker de neste dagene, sier Klopp til BBC.

Everton har vist skrekkelig form den siste tida og har spilt sju seriekamper uten seier. Laget har ikke funnet siden 1. mars - mot fortapte Aston Villa.

- Jeg liker ikke å kritisere managere, men Roberto Martínez har ingen plan B. Han går for 4-2-3-1, men han må komme opp med noe annet snart, sier Peter Reid.

AV BANEN: Divock Origi. Foto: EPA/PETER POWELL
AV BANEN: Divock Origi. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer

Liverpool er nummer sju i Premier League - seks poeng bak Arsenal på fjerdeplass, som gir Champions League-plass.

SINT: Everton-manager Roberto Martinez. Foto: Reuters / Carl Recine
SINT: Everton-manager Roberto Martinez. Foto: Reuters / Carl Recine Vis mer
Hele Norges coronakart