PREMIER LEAGUE REDDET FOR GET-KUNDENE: Get har rundt 400 000 kunder i Norge. De fotballinteresserte blant disse kan puste lettet ut etter at man i dag kom til enighet med TV 2. Men de én million kundene til Canal Digital må fortsatt vente. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
PREMIER LEAGUE REDDET FOR GET-KUNDENE: Get har rundt 400 000 kunder i Norge. De fotballinteresserte blant disse kan puste lettet ut etter at man i dag kom til enighet med TV 2. Men de én million kundene til Canal Digital må fortsatt vente. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATESVis mer

Get-kundene sikret Premier League på norske skjermer

Men Canal Digital gjenstår.

||| TV 2 er kommet til enighet med Get om en avtale som sikrer visning av engelsk fotball på norske skjermer. TV 2 sikret seg nylig engelsk Premier League, men har manglet avtaler med enkelte distributører.

RiksTV er allerede på plass, og nå kan også Get-kunder glede seg til å se John Carew, Fernando Torres og Wayne Rooney i aksjon til høsten.

- Get har tradisjon for å tilby alle de store fotballigaene og mesterskapene, og vi har mange fotballtilhengere blant våre kunder. Premier League er en svært attraktiv liga, og våre fotballinteresserte kunder kan nå gå sommeren trygg i møte med forvissning om at de engelske storkampene leveres gjennom Get-boksen også de neste tre årene, sier Gunnar Evensen, administrerende direktør i Get.

Seriestarten går lørdag 14. august. Alle kamper på TV 2s plattform vil være knyttet til betaling.

(NTB)