- Ghana-spillerne truer med boikott

Betent stemning.

IKKE FORNØYD:   Andre Ayew og Ghana. Foto: NTB Scanpix
IKKE FORNØYD: Andre Ayew og Ghana. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Maceió (NTB-DPA): Stemningen mellom spillere og forbundsledelse skal være svært betent som følge av manglende bonusutbetalinger. Spillerne har fortsatt ikke fått de 460.000 kronene hver av dem var lovet for å kvalifisere seg til VM.

Ifølge radiokanalen Joy FM i Accra nektet spillerne å reise som planlagt til torsdagens kamp mot Portugal, som Ghana må vinne for å ha noen sjanse til å gå videre i turneringen.

- En buss som skulle kjøre spillerne til flyplassen måtte vente flere timer, meldte kanalen, som også hevdet at spillerne nektet å møte til trening tirsdag morgen.

Mahama skal derfor ha grepet inn og kontaktet spillerne med løfte om at de skal få sine penger.

- Spillerne har ennå ikke fått sine penger, men jeg regner med at de vil få dem før kampen mot Portugal, sa president Kwesi Nyantakyi i Ghanas fotballforbund.

Tidligere i mesterskapet har det vært meldt om et spilleropprør mot landslagssjef James Appiah på grunn av misnøye med hans taktiske disposisjoner, noe som er blitt tilbakevist av landslagsledelsen. (©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer