- Gi David mer

Victoria «Posh» Beckham overrasket fotball-England da hun i går krevde heftig lønnsøkning for ektemannen David.

- Jeg vet ikke hvor stor forskjellen bør bli, men Davids lønn skal økes. Såpass vet jeg, sier en bestemt fru Beckham til britisk radio. Manchester United betaler i dag midtbanestjernen 250000 kroner i uka. Sammen med solide private sponsoravtaler gjør dette David Beckham til en av verdens best betalte idrettsutøvere. Men det er altså ikke nok til å tilfredsstille fru Beckham.

Rekordavtale

Like før Uniteds Champions League-kamp mot Valencia for halvannen uke siden, signerte Roy Keane en gullkantet kontrakt som sikret nærmere 650000 kroner inn på kontoen hver uke.

Etter denne rekordavtalen rykket Uniteds styreformann Martin Edwards ut og sa at de andre spillerne ikke kunne vente seg lønnsøkning på grunn av Keanes avtale. Men sånn blir det ikke - i hvert fall ikke ifølge fru Beckham.

Til utlandet?

Victoria Beckham avslørte også en mulig utenlandskarriere for ektemannen.

- En eller annen gang vil han videre. Jeg tror spill i utlandet er noe han har lyst til, men foreløpig er ikke tidspunktet riktig.

Men hvis du tror dette bygger opp om ryktene om at hun presser ektemannen sørover på grunn av de gode shopping-mulighetene, tar du feil.

- Akkurat som om jeg ikke liker et sted på grunn av shopping, svarer fru Beckham før hun fortsetter.

- Men det rare er at det er noen virkelig gode butikker i Manchester. David trives der, og jeg trives der, avslutter fru Beckham.

Men Beckham stiller opp for Frelsesarmeen