- Gi deg Seaman!

Keeperlegenden Peter Shilton synes David Seaman bør gi seg for England. Samtidig fortsetter engelske aviser sin hets. Skadelista - runde 10!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

The Sun har plassert hodet til Arsenal-keeperen utenpå en hermetikkboks med tittelen «Has Bean» i dag.

Daily Mirror bruker en tegning der en sirkuselefant har fått Seamans ansikt.

På toppen av det hele har førstnevnte avis et intervju med gamle, gode Peter Shilton, som oppfordrer Seaman til å trekke seg. Sjøl ga ikke den tidligere Nottingham-keeperen seg på landslaget før han fylte 41 år, etter VM-sluttspillet i 1990.

- Jeg synes David burde gi seg, han gjør for mange feil nå, sier Shilton.

Keeperen med 121 landskamper tror ikke det nødvendigvis er alderen som gjør Seaman til en dårlig keeper.

- Folk ville vært mye mer forståelsesfulle hvis han var 21. Når du er eldre får du ikke samme sjansen, du blir bare knust og blir fortalt at du er ferdig.

England-spillerne er ikke enig med Shilton. I går gikk Gary Neville ut med støtte til Arsenal-keeperen. I dag er det kaptein David Beckhams tur til å unnskylde Seaman for corneren som fløy rett i mål mot Makedonia.

- Det var opplagt at David skulle få kritikk etter kampen, men han er en sterk mann. Men for meg er han en av de beste keeperne i Europa. Han tar det som har skjedd, og kommer tilbake, sier Beckham til Manchester Uniteds TV-kanal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer