Gi denne mannen hjelp

MARSEILLE (Dagbladet): Tore André Flo (25) liknet en VM-stjerne da han forlot Oslo 4. juni. To kamper seinere innrømmer spisskollega Ole Gunnar Solskjær overfor Dagbladet: - Vi har ikke vært snille mot Tore André.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men det er ikke grenser for hva som kan tilgis. Både av Tore André Flo, og det norske fotballpublikum.

Tore André Flo er den viktigste forskjellen på 98- og 94-utgaven av Drillos. Mens det defensive fundamentet stort sett har ligget trygt i disse årene, har Flo gitt Drillos en ny offensiv dimensjon.

Gjennom hele VM-kvalifiseringen, mot Brasil på Ullevaal i fjor- men dessverre ikke foreløpig i dette VM.

På kanten

Det må skje hvis Drillos skal ha snev av mulighet til å bli værende i VM. Tore André Flo er nøkkelen til suksess offensivt - forutsatt at Drillos allerede har løftet seg et hakk i det defensive arbeidet.

Men Tore André må få hjelp til å lykkes. Og da handler det om det Solskjær sier innledningsvis: Større grad av sportslig omtanke.

Han må ikke mates med vriene baller i hodehøyde. Han må få dem i beina.Og han må ikke overlates helt til seg selv, selv om han er definert som enslig spiss. Han må få mer hjelp og støtte fra kollegene i midtbaneleddet.

For øvrig mener jeg at Tore André Flo bør spille i en slags kantrolle mot Brasil, med Egil Østenstad alene på topp. På den måten får Flo større bevegelsesfrihet, samtidig som Drillos får et bedre offensivt trøkk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer