- Gi makta til Nordbrekken

VALLE HOVIN (Dagbladet): I kveld er det årsmøte i Vålerenga. Der blir det bråk. Gamlegutta Leif Eriksen og Terje «Henger'n» Hellerud mener løsningen er at eks-styreleder Jon H. Nordbrekken får makta.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Man spiser karbonade med løk når man snakker om problemer i Vålerenga. Og så går man på «Fyret» - Hotell Helsfyr - et frispark fra Valle. Hvor jeg møtte heltene fra det store 65-laget - gutta som spilte hjem klubbens første serietittel - for å stille noen poengterte spørsmål om den eneste faktoren som er konstant i Vålerenga - bråk. Etter en time spurte Leif Eriksen om jeg ikke hadde tenkt til å si noe. Og derfor blir det slik:

Leif Eriksen: - Da jeg sa ja til å stille opp på dette bestemte jeg meg for å være diplomat. Men så ramler jeg sammen som et korthus igjen. Og for være helt ærlig er jeg dritt lei hele klubben. Jeg ønsker ikke Vålerenga til helvete, men nok er nok.

Terje Hellerud: - Du mener ikke det, Leif - du har jo hjerte for denna klubben du også. Og jeg og noe av de andre gamlegutta har snakka me'n Nordbrekken - han tar det på generalforsamlinga te'l mandan. Hvis han har snakka sant da, og det ikke dukker opp ting vi ikke har hørt noe om. Det er jo det som er problemet i denna klubben - de fleste går bare rundt og juger.

Terje: - Det er trenera som er problemet - dem har vært for dårlige. Sjøl Drillo fungerte jo ikke her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer